“Βόμβα” στην Ένωση Μεσσηνίας – Στο προσκήνιο και πάλι τα προβλήματα μισθοδοσίας

15 Νοεμβρίου 2017

Στο προσκήνιο και πάλι τα προβλήματα μισθοδοσίας των υπαλλήλων της Ένωσης Μεσσηνίας, του μεγαλύτερου αγροτικού συνεταιρισμού του Νομού. Στα …κάγκελα οι εργαζόμενοι αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και λαμβάνουν μέτρα. Σωπαίνει η διοίκηση και δεν δίνει σαφείς απαντήσεις.

Μεγάλες καθυστερήσεις στην καταβολή της μισθοδοσίας τους καταγγέλλουν εργαζόμενοι της Ένωσης Μεσσηνίας φέρνοντας στο φως ένα ζήτημα που ταλανίζει τον μεγαλύτερο αγροτικό συνεταιρισμό της Μεσσηνίας εδώ και αρκετά χρόνια. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν εργαζόμενοι στην Ένωση, οι οποίοι είναι αρκετές δεκάδες, τους τελευταίους μήνες το πρόβλημα έχει επανέλθει με ένταση. Μάλιστα, ορισμένοι από αυτούς κάνουν λόγο για πολύμηνη καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων τους, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα βιοπορισμού.

Κινητικότητα και μέτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του messiniapress εργαζόμενοι στην Ένωση, στους οποίους δεν καταβάλλονται τα δεδουλευμένα, θα αναλάβουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα πρωτοβουλίες, προκειμένου να διασφαλίσουν τα οφειλόμενα, αλλά και να βρεθεί μια οριστική λύση στο πρόβλημά τους. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ορισμένοι από τους υπαλλήλους στους οποίους οφείλονται χρήματα έχουν σπεύσει να λάβουν νομικά μέτρα, προκειμένου να διασφαλίσουν τις απολαβές τους.

Δεν απαντά η διοίκηση

Το messiniapress, προκειμένου να διερευνήσει τις καταγγελίες των υπαλλήλων, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ένωσης Μεσσηνίας, Κώστας Κατσούλης, ο οποίος, δεν θέλησε να δώσει σαφείς απαντήσεις για το αν η Ένωση χρωστάει σε υπαλλήλους της. Ο κ. Κατσούλης απαντώντας στα ερωτήματα που του τέθηκαν αρκέστηκε να σημειώσει, με ο,τι και αν αυτό συνεπάγεται, ότι οι εργαζόμενοι έχουν πληρωθεί τους 70 από τους 75 μήνες που αυτός διοικεί τον συνεταιρισμό και προσέθεσε ότι θα περιμένει τις κινήσεις των υπαλλήλων, προκειμένου να απαντήσει!

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σφοδρή κακοκαιρία αναμένεται στη Μεσσηνία – Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατέθεσε η Ρ. Δούρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Τα πρώτα αγροδιατροφικά προϊόντα με πιστοποιητικό για την αντιοξειδωτική δράση τους: Λάδι, ελιές και κορινθιακή σταφίδα στη λίστα

Nέο και ισχυρότερο πλεονέκτημα στην ευρωπαϊκή και μεσογειακή διατροφή, το εμπόριο, την εθνική παραγωγή και οικονομία αποκτούν πλέον τα κύρια ελληνικά αγροτοδιατροφικά

Δείτε επίσης