Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Μεγάλη δημοσκόπηση της Kapa Research για τους πολιτικούς της Μεσσηνίας – Τα ερωτήματα

Μεγάλη δημοσκόπηση της Kapa Research για πολιτικά πρόσωπα της Μεσσηνίας. Στο μικροσκόπιο της έρευνας βουλευτές και αυτοδιοικητικοί. Τα στοιχεία της μέτρησης της κοινής γνώμης και τα ονόματα των πολιτικών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη δημοσκόπηση της εταιρείας Kapa Research η οποία αφορά τους νομούς της Πελοποννήσου. Η έρευνα εκτός από τοπικά θέματα κάθε νομού της Πελοποννήσου διερευνά και γενικά πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα.

Η Μεσσηνία

Η δημοσκόπηση «μετράει» τις επιδόσεις 6 πολιτικών προσώπων της Μεσσηνίας. Των βουλευτών Γ. Κατρούγκαλου, Π. Κοζομπόλη, Π. Κωνσταντινέα, Αντ. Σαμαρά και Δ. Κουκούτση, καθώς και αυτό του δημάρχου Καλαμάτας, Π. Νίκα. Το ερώτημα, στο οποίο καλούνται να απαντήσουν οι συμμετέχοντες στην έρευνα, διατυπώνεται ως εξής: «Ποια είναι οι γνώμη σας για κάθε ένα από το παρακάτω πολιτικά πρόσωπα της περιοχής σας;». Ακολουθούν τα 6 ονόματα και η απάντηση που μπορεί να δοθεί είναι μια εκ των: «Θετική», «μάλλον θετική», «μάλλον αρνητική», «αρνητική», «Δεν γνωρίζω/δεν απαντώ».

Η ερώτηση για τα πολιτικά πρόσωπα της Μεσσηνίας:

polmessinia

Σημειώνεται ότι ένα ακόμα πολιτικό πρόσωπο, το οποίο διερευνά η δημοσκόπηση, είναι αυτό του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη. Για τον κ. Τατούλη το ερώτημα τίθεται ως εξής:

tatoylhs

Τέλος, σημειώνεται ότι στην έρευνα διατυπώνονται πολλά ακόμα ερωτήματα με στόχο την αποτύπωση του πολιτικού και κοινωνικού σφυγμού των πολιτών της Πελοποννήσου.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ