Συνάντηση Π. Νίκα – Π. Κουρουμπλή: Στο επίκεντρο mega yachts και υδροπλάνα

Συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, είχε σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το λιμάνι της Καλαμάτας και το υδατοδρόμιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, στη συνάντηση τέθηκε το ζήτημα της ολοκλήρωσης της διαδικασίας αδειοδότησης υδατοδρομίου στο λιμάνι Καλαμάτας. Σε σχέση με αυτό το θέμα οι διαδικασίες αναμένεται να εξελιχθούν σύντομα, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν εκκρεμότητες.

Επίσης, συζητήθηκε και το θέμα ο θέμα της ΣΔΙΤ για το λιμάνι, το οποίο – κατά το δήμο Καλαμάτας- θα πρέπει να έχει χαρακτήρα εξυπηρέτησης κυρίως mega yachts.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας “ο Υπουργός θα επισκεφθεί την Καλαμάτα σύντομα και εξέφρασε την ελπίδα να διευθετηθεί το σύνολο των τεθέντων θεμάτων στο συντομότερο δυνατό χρόνο”.
Τέλος, ο κ. Νίκας μετά τη συνάντηση, δήλωσε τα εξής: “Είμαστε ευχαριστημένοι από το επίπεδο συνεργασίας με το Υπουργείο Ναυτιλίας”.

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ένας “θρύλος” της διασκέδασης επέστρεψε στην Καλαμάτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Λίφτινγκ” στους χώρους του Λιμανιού: Πάρκο 5 στρεμμάτων και νέος ποδηλατόδρομος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στη Μεσσηνία ο πρέσβης της Γερμανίας: Εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Καλαμάτας και τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, και τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, συναντήθηκε την Παρασκευή ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

Επίσκεψη Πτωχού σε έργα της Μεσσηνίας: Αισιοδοξία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την πορεία υλοποίησης

Έργα που πραγματοποιεί η περιφέρεια Πελοποννήσου στη Μεσσηνία επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός. Συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων, Ανδρέα Τσουκαλά,

Χανδρινός για το αεροδρόμιο Καλαμάτας: «Η κατάσταση που επικρατεί είναι σε πολλές περιπτώσεις απαράδεκτη – Καλώ τον κύριο δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλία για την εύρυθμη λειτουργία του»

Δήλωση, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του συνδυασμού «Καλαμάτα_Μετά», Σπύρος Χανδρινός.

Καλαμάτα: Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ελέγχου για τη χρήση των κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων του Δήμου

Τα πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα του δήμου Καλαμάτας εγκαταστάθηκαν την Τετάρτη (10/7) στους προβλεπόμενους σταθμούς. Σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος σημειώνει: «Από χθες

Δείτε επίσης