“Αρωμα” Καλαμάτας στη σύλληψη 19χρονου μοντέλου με κοκαΐνη στο Χόνγκ – Κονγκ

/

Ένα μοντέλο 19 ετών από τη Μυτιλήνη συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ έχοντας πάνω της 2,5 κιλά κοκαΐνη. Η περίεργη διαδρομή Μυτιλήνη – Καλαμάτα – Χονγκ Κονγκ που κατέληξε με την κοπέλα να αντιμετωπίζει μέχρι και ποινή ισόβιας κάθειρξης!

Μια υπόθεση που έσκασε σαν «βόμβα» στην χώρα, αλλά και συγκεκριμένα τη Μυτιλήνη. Τον τόπο καταγωγής δηλαδής της 19χρονης που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Το μοντέλο είχε στην κατοχή του 2,5 κιλά κοκαΐνη που στην αγορά μπορούσε να «πιάσει» τουλάχιστον το ποσό των 300.000 ευρώ.

Τα ερωτήματα είναι αμέτρητα: Συμμετέχει σε οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών; Κι αν ναι εν γνώσει, ή εν αγνοία της; Το σημαντικότερο όλων όμως είναι το εξής: Τι μέλλει γενέσθαι; Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ακόμη και ποινή ισόβιας κάθειρξης! 

Το ΙΕΚ στην Καλαμάτα

Υπάρχει όμως ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι. Κι αυτό σχετίζεται με την Καλαμάτα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως λίγους μήνες αφότου το 19χρονο μοντέλο τελείωσε το σχολείο, έφυγε από την Μυτιλήνη και πήγε στην Καλαμάτα. Οι γονείς της ήξεραν πως πήγε εκεί για να εγγραφεί σε ένα ΙΕΚ. Δεν υπάρχουν, ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες για το αν αυτό όντως ίσχυε. Ή για το κατά πόσο συνέβη κάτι στην Καλαμάτα που την οδήγησε τελικά στο Χονγκ Κονγκ, όπου συνελήφθη με την κοκαΐνη.

*Video από τη στιγμή της σύλληψης της 19χρονης.

Πηγή:newsit.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βουλιάζει στα χρέη η Μεσσηνία – Αναλυτικά στοιχεία από το 2013 έως το 2016

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

360.000 ευρώ σε δήμους της Μεσσηνίας για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ