Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«Tην έστειλαν Καλαμάτα να σπουδάσει και την είδαν στο Χονγκ Κονγκ με κουκούλα»

Στην Καλαμάτα για σπουδάσει σε ΙΕΚ νόμιζαν οι γονείς της πως ήταν η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου στον Γιώργο Παπαδάκη, ο πατέρας της, αστυνομικός στην Ασφάλεια της Μυτιλήνης και η εργαζόμενη μητέρα της ανέφεραν πως η κόρη τους έφυγε από το νησί  31 Αυγούστου και πήγε στην Καλαμάτα για να σπουδάσει σε ένα ΙΕΚ. Οι ίδιοι, μάλιστα, νόμιζαν πως η ίδια στην Καλαμάτα και ξαφνικά την είδα με κουκούλα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

«Από την Μυτιλήνη έφυγε 31 Αυγούστου για την Καλαμάτα να παρακολουθήσει ΙΕΚ και ξαφνικά την βλέπουν με κουκούλα», είπε ο κύριος Κεχαγιόγλου εξηγώντας πως δεν είναι δυνατόν να συνομιλήσει ούτε ο ίδιος ούτε η οικογένειά της με την 19χρονη, καθώς απαγορεύεται η τηλεφωνική επικοινωνία κρατουμένων στο Χονγκ Κονγκ. «Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας κύριος Μαλούχος την επισκέπτεται αυτή την ώρα για να δούμε τις συνθήκες κράτησής της», είπε ο δικηγόρος.

Ο ποινικολόγος εκτιμά πως κάποιος προσέγγισε την 19χρονη και της παρέδωσε τον σάκο με τα ναρκωτικά χωρίς εκείνη να το γνωρίζει, ενώ προτίθεται να ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι ήταν αυτοί που της «φόρτωσαν» τον σάκο.

Πάντως, το 19χρονο μοντέλο τις τελευταίες 15 μέρες είχε τηλεφωνήσει μόνο μία φορά στην οικογένειά της και τους είχε πει πως ήταν στην Καλαμάτα.

«Οι γονείς προσπάθησαν να εξακριβώσουν όσα τους έλεγε η κόρη τους, αλλά δεν το κατόρθωσαν. Δεν ξέρουν καν αν πήγε ποτέ στην Καλαμάτα. Θεωρώ πως αυτό το παιδί που δεν είχε καμία επαφή, δεν μπορούσε ξαφνικά να καταλήξει με 2,5 κιλά κοκαΐνης» και λογικά κάποιοι την παρέσυραν σε αυτό το ταξίδι», κατέληξε ο κύριος Κεχαγιόγλου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ