Έρευνες στην Καλαμάτα για τη 19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κόνγκ με κοκαΐνη

/

Στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών έχει μπει το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η 19χρονη, η οποία συνελήφθη με ποσότητα ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ, διέμεινε στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ΕΛΑΣ αναζητά τον πραγματικό λόγο που βρέθηκε η 19χρονη στην Καλαμάτα και το αν η προσωρινή παραμονή της στην πόλη έχει σχέση με τη μεταφορά ναρκωτικών στο Χόνγκ Κόνγκ.

Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος” η 19χρονη φέρεται να έκανε “delivery” για λογαριασμό διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα διερευνάται η επαφή της 19χρονης με ένα “τρίτο πρόσωπο”, το οποίο φέρεται να την ενέπλεξε σε αυτή την υπόθεση, καθώς η ίδια δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις ελληνικές αρχές.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Καλαμπάκα υποδέχθηκε τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητο (φωτο & video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Αλ Σίσι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία: 14 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή σε υποκατάστημα τράπεζας – Δικογραφία για απάτη

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (7/11) εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Κατά