Χωρίς θέση για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Γκούμας

28 Νοεμβρίου 2017

Χωρίς συγκεκριμένη θέση για την κατασκευή του οδικού άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος εμφανίζεται ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Γιώργος Γκούμας. Ο κ. Γκούμας, μετά τη συνάντηση που είχε με το δήμαρχο Μεσσήνης, διευκρίνισε ότι ως υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας δεν έχει θέση (!) για το σημαντικότερο έργο της Μεσσηνίας, για το αν η χάραξή, δηλαδή, του οδικού άξονα θα πρέπει να είναι παραλιακή ή όχι. Συγκεκριμένα, σε μια προφανή προσπάθεια να τα έχει με όλους καλά και να μην προκαλέσει αντιδράσεις στη Μεσσήνη, σε σχετική του ανακοίνωση ο κ. Γκούμας σημειώνει: “Διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε θέση αφορά τα επιμέρους της κατασκευής του δρόμου Καλαμάτας – Ριζόμυλου και τόνισε ότι το “Νέο Επιμελητήριο” και ο ίδιος προσωπικά, δηλώνει ότι σημασία έχει η αναγκαιότητα για την υλοποίηση του έργου. Συνταυτίζεται με την άποψη του Δημάρχου και θα σεβαστεί τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων που θα προκύψουν”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέο δημοσίευμα για Τσίμιροτ και Βέρντερ Βρέμης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πενθήμερο προσκύνημα στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στην Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης