Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ο Καφαντάρης δε φταίει ποτέ: Τους υπαλλήλους ψάχνουν για τη διαπόμπευση οφειλετών

Ένορκη Διοικητική Εξέταση κατά υπαλλήλων του δήμου Πύλου – Νέστορος για τη διαπόμπευση οφειλετών. Εξιλαστήρια θύματα ψάχνει ο Δ. Καφαντάρης και η δημοτική αρχή. Εκτεθειμένος ο δήμαρχος, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έχει αναλάβει την παραμικρή πολιτική ευθύνη για τον πρωτοφανή διασυρμό 391 συνδημοτών του.

Οι υπάλληλοι του δήμου Πύλου – Νέστορος φταίνε, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή της περιοχής, για τη διαπόμπευση 391 οφειλετών του Δήμου με την ανάρτηση ευαίσθητων προσωπικών τους δεδομένων στο διαδίκτυο. Έτσι, η δημοτική αρχή την περιοχής αναμένεται, αν δεν το έχει ήδη κάνει, να ζητήσει τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης κατά υπαλλήλων, προκειμένου να εντοπιστούν και να καταλογιστούν ευθύνες!

Πολιτικά αναίσθητοι

Πάντως, ενώ η δημοτική αρχή φαίνεται να ψάχνει τον ένοχο στους υπαλλήλους, κανένας δεν έχει αναλάβει την παραμικρή πολιτική ευθύνη για την διαπόμπευση των 391 οφειλετών και τη δημοσιοποίηση ευαίσθητων προσωπικών τους δεδομένων. Ο κ. Καφαντάρης, μάλιστα, όχι απλά δεν έχει αναλάβει καμία πολιτική ευθύνη, αλλά δεν έχει ζητήσει ούτε μια συγνώμη από τους συνδημότες του, τους οποίους επί 9 ημέρες διέσυρε στο διαδίκτυο. 

Την ίδια στάση έχει τηρήσει και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Πετρόπουλος, καθώς ούτε αυτός έχει αναλάβει με κανένα τρόπο την πολιτική ευθύνη για το πρωτοφανές περιστατικό, το οποίο πρόσφατα αποκάλυψε το messiniapress.

ΕΔΕ για να γλιτώσουν

Είναι προφανές ότι η ΕΔΕ κατά υπαλλήλων του δήμου Πύλου – Νέστορος εξυπηρετεί πολλαπλά τη δημοτική αρχή. Από τη μια θα βρεθούν εξιλαστήρια θύματα και από την άλλη θα φανεί ότι η δημοτική αρχή έπραξε το καθήκον της. Μάλιστα, μια ΕΔΕ για το θέμα είναι εξαιρετικά βολική και σε πιθανές δικαστικές διενέξεις, καθώς θα εμφανιστεί η δημοτική αρχή ως εκείνη που κίνησε της διαδικασίες για την εύρεση των υπευθύνων.

Διάβασε και αυτά: 

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Έβγαλε στη φόρα τα προσωπικά δεδομένα 391 οφειλετών 

Σάλος με τα «Kafantaris Papers» – Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλούν οι θιγόμενοι 

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Εξαφάνισαν τα «Kafantaris Papers» από το πρόγραμμα «Διαύγεια» 

Ηλίας Κανάκης: Ζητάει σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου για τις λίστες Καφαντάρη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ