Πόσο αίμα πρέπει να χυθεί ακόμα;

Την οργή απλών πολιτών έχει προκαλέσει το νέο τροχαίο ατύχημα στο δρόμο του Ασπροχώματος, που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό μιας νεαρής γυναίκας. Μέτρα για τους πεζούς και τα διερχόμενα αυτοκίνητα ζητούν οι πολίτες.

Θυελλώδεις αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για το δρόμο του Ασπροχώματος, στον οποίο χθες το απόγευμα σημειώθηκε ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα.

Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, τόσο για τους πεζούς όσο και για τους οδηγούς. Μάλιστα, στην περιοχή στεγάζονται τα γραφεία του ΟΑΕΔ κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα τη συγκέντρωση πλήθους κόσμου καθημερινά.

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος δρόμος μόνο κατάλληλος δεν είναι για τους πεζούς και για τους οδηγούς. Η ορατότητα, οι κλίσεις του οδοστρώματος, αλλά και η ταχύτητα που αναπτύσσουν οι διερχόμενοι οδηγοί έχουν μετατρέψει το δρόμο σε καρμανιόλα. Δεκάδες ατυχήματα έχουν γίνει στην περιοχή και πολλοί έχουν χάσει τη ζωή τους. Τελικά, οι αρμόδιο – όποιοι και αν είναι αυτοί- πότε θα αντιληφθούν ότι χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις στην περιοχή; Πόσο αίμα πρέπει να χυθεί ακόμα για να αντιληφθούν το αυτονόητο; 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα: O Πανηγυρικός Εσπερινός στον Άγιο Νικόλαο Φλαρίου (φωτο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρίτσης: Χωρίς καθυστερήσεις η πορεία προς την έξοδο από το μνημόνιο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ