Μεσσηνία – Καινοτομία για την επόμενη ημέρα: Ο αγώνας τώρα ξεκινά στο Επιμελητήριο

/

Ανακοίνωση σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών στο Επιμελητήριο εξέδωσε ο συνδυασμός “Μεσσηνία – Καινοτομία”, ο οποίος ήταν και ο νικητής. Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι το στοίχημα για την επόμενη ημέρα στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας είναι να έρθει ο Μεσσήνιος επιχειρηματίας κοντά στο θεσμό, ώστε να γίνει πράξη το όραμα για τη Μεσσηνία.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση: “Νιώθουμε ιδιαίτερα συγκινημένοι, καθώς η επιχειρηματική κοινότητα της Μεσσηνίας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας. Στο κάλεσμα που την οδηγεί πίσω στο πραγματικό «Σπίτι» του Επαγγελματία και ταυτόχρονα μπροστά στις μελλοντικές δυνατότητες που του ανοίγονται μέσα από αυτό.

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός της αποχής, γι αυτό και σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλοι μαζί, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να συμβάλουμε έτσι στη μεγάλη προσπάθεια επαναπροσδιορισμού του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Από την πλευρά μας, χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για τους υποψήφιους συμβούλους και τους συνεργάτες μας, καθώς έδωσαν έναν δίκαιο αγώνα, με ευπρέπεια και απόλυτο σεβασμό, καθ’όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Στοίχημά μας για την επόμενη μέρα, είναι να φέρουμε τον επιχειρηματία κοντά στο Θεσμό, να κατανοήσει τη δυναμική του, τα χρήσιμα εργαλεία που του προσφέρει, και μέσω του σύγχρονου, καινοτόμου και ρεαλιστικού στρατηγικού σχεδίου μας, να κάνουμε μαζί το όραμα όλων για τη Μεσσηνία πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, ο πραγματικός αγώνας τώρα ξεκινά”.

Διάβασε και αυτό: Μεγάλη και καθαρή νίκη του Βαγγέλη Ξυγκώρου στις εκλογές για το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναταράξεις στην παράταξη του Μ. Μάκαρη – Κριτική και αιχμές στον απολογισμό έργου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ομάδες εργασίας για εθελοντές συγκροτεί η παράταξη “Ανοιχτός δήμος – Ενεργοί Πολίτες”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ