Θετική ανταπόκριση του Υπ. ναυτιλίας στο αίτημα Κωνσταντινέα για το Λιμεναρχείο Καλαμάτας

/

Θετικά φαίνεται ότι ανταποκρίνεται το υπουργείο Ναυτιλίας στην επιστολή του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα, με την οποία ζητούσε τη διάθεση πλωτού περιπολικού σκάφους κλειστού τύπου στο Λιμεναρχείο της Καλαμάτας. Ο κ. Κωνσταντινέας απέστειλε την επιστολή στα τέλη Νοεμβρίου και, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το Υπουργείο απαντά θετικά στο αίτημα του βουλευτή Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, το Υπουργείο, αντιλαμβανόμενο την ανάγκη ενίσχυσης των υπηρεσιακών αναγκών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας, εντός του επόμενου μήνα θα αξιολογήσει συνολικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες, αφού ενεργοποιηθούν όλα τα πλωτά μέσα, και θα προχωρήσει στη διάθεση σκάφους ανάλογου τύπου.

Σημειώνεται ότι με τη διάθεση πλωτού σκάφους κλειστού τύπου θα ικανοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα των ανδρών του Λιμενικού της Καλαμάτας, ενώ θα αναβαθμιστεί σημαντικά και η επιχειρησιακή δυνατότητα του Σώματος στο Νομό.

Διαβάστε και αυτό: Επιχειρησιακή αναβάθμιση του Λιμεναρχείου της Καλαμάτας ζητάει ο Π. Κωνσταντινέας

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ελληνική κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι υπηρετεί το εθνικό συμφέρον

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Περίφραξη και “λουκέτο” κατά τις νυχτερινές ώρες στο Δημοτικό Πάρκο της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση Γερονικολού για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τρίπολη: «Παραμύθια Μητσοτάκη και υπουργών για τα έργα της Μεσσηνίας – Οι μόνοι που τον πιστεύουν είναι οι βουλευτές του»

Δήλωση, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Τρίπολη, έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας