Πολίτες κατά του δήμου Καλαμάτας για τραυματισμούς σε έργα – Ζητούν 44.000 ευρώ

/

Ποσό που ξεπερνάει τα 44.000 ευρώ ζητούν δύο πολίτες από το δήμο Καλαμάτας. Οι συγκεκριμένοι πολίτες έχουν στραφεί εναντίον του Δήμο ζητώντας αποζημίωση για τραυματισμούς που υπέστησαν, είτε οι ίδιοι είτε συγγενικά τους πρόσωπα, κατά τη διάρκεια κατασκευής έργων στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα, πολίτης αξιώνει από το δήμο Καλαμάτας αποζημίωση 25.650 ευρώ για τον τραυματισμό του (κάταγμα ισχίου) στις 23 Οκτωβρίου του 2012, κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του έργου της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας της Καλαμάτας. Η εξέταση της συγκεκριμένης υπόθεσης θα γίνει στις 18 Απριλίου του 2018.

Δεύτερος πολίτης, για λογαριασμό συγγενικού του προσώπου, αξιώνει από το δήμο Καλαμάτας 19.000 ευρώ για τον τραυματισμό του στις 25 Ιουλίου του 2013 στο Ιστορικό Κέντρο, όταν και εκτελούνταν έργο ανάπλασης. Σύμφωνα με την αγωγή που έχει κατατεθεί ο τραυματισμός προήλθε από ακάλυπτο όρυγμα και προκάλεσε τραύμα που για την αποκατάστασή του διενεργήθηκε χειρουργείο. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα εκδικαστεί στις 14 Φεβρουαρίου του 2018.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ολοκληρώνεται η μελέτη για την εγκατάσταση φωτεινού σηματοδότη στον ΟΑΕΔ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αργεντινή: Εκτεταμένα επεισόδια μπροστά στο κοινοβούλιο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ