Οι νέοι αντιδήμαρχοι στο δήμο Μεσσήνης – “Πρώτο βιολί” η Γεωργία Παναγοπούλου

Τα ονόματα και τις αρμοδιότητες των νέων αντιδημάρχων ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης.

Η πιο σημαντική αλλαγή είναι η αντικατάσταση του Νίκου Ξαρχάκου από την Γεωργία Παναγοπούλου. Ο κ. Ξαρχάκος ήταν ο άνθρωπος που “έτρεχε” τις πιο σημαντικές υποθέσεις του δήμου Μεσσήνης και το “κόψιμό” του θεωρείται έκπληξη. Από την άλλη έκπληξη δεν πρέπει να θεωρείται η αναβάθμιση της Γεωργίας Παναγοπούλου, η οποία εδώ και καιρό αποτελεί το “δεξί χέρι” του κ. Δημάρχου. Οι αποφάσεις του κ. Τσώνη είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν πολλές αναταράξεις, οι οποίες θα διαφανούν τις επόμενες ώρες. 

Οι αντιδήμαρχοι και οι αρμοδιότητες

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου Μεσσήνης:

Στον Αντιδήμαρχο, Ξενόγιαννη Νικόλαο του Βασιλείου, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες: της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών και συγκεκριμένα τις αρμοδιότητες του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Γεωτεχνικών Υπηρεσιών. και του Τμήματος Κίνησης Οχημάτων και Μηχανημάτων. Τις αρμοδιότητες σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας & διά βίου μάθησης, της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Στον Αντιδήμαρχο, Νικολόπουλο Αντώνιο του Κωνσταντίνου, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες: της Δ/νσης των Οικονομικών Υπηρεσιών, εκτός των αρμοδιοτήτων της ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων, του Τμήματος Εσόδων Περιουσίας, Αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων.

Στον Αντιδήμαρχο Γεωργακόπουλο Κωνσταντίνο του Γεωργίου, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες: της Δ/νσης των Διοικητικών Υπηρεσιών. Της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών και συγκεκριμένα τις αρμοδιότητες του Τμήματος Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών, και του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.

Στον Αντιδήμαρχο, Χονδρό Νικόλαο του Σταύρου, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες: του Τμήματος Διοίκησης Παιδικών Σταθμών, της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, τις αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας & διά βίου μάθησης, του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας & διά βίου μάθησης, της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, τις αρμοδιότητες σε θέματα Αθλητισμού και νέας Γενιάς και Απασχόλησης, του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού και νέας Γενιάς και Απασχόλησης, της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Στην Αντιδήμαρχο Παναγοπούλου – Μπρακουμάτσου Γεωργία του Κωνσταντίνου στην οποία παρέχεται αντιμισθία, μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες: της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, εκτός του Τμήματος Συντήρησης Υποδομών και άμεσης επέμβασης. Του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Οργάνωσης, Διαφάνειας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) & Τουρισμού, τις αρμοδιότητες σε θέματα Πολιτισμού του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς και Απασχόλησης, της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Στον Αντιδήμαρχο, Τράκα Ανδρέα του Νικολάου στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες: του Τμήματος Συντήρησης Υποδομών και άμεσης επέμβασης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Στον Αντιδήμαρχο, Καρύδη Χρήστο του Δημητρίου στον οποίο δεν παρέχεται αντιμισθία λόγω επιλογής από τον ίδιο των αποδοχών της οργανικής του θέσης, μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες: Του Γραφείου ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων, της προστασίας του καταναλωτή και της χορήγησης αδειών εμπορικών και γενικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, του Τμήματος Εσόδων Περιουσίας, Αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών. Του Αυτοτελούς Τμήματος της Δημοτικής Αστυνομίας.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί η Αντιδήμαρχος κ. Παναγοπούλου – Μπρακουμάτσου Γεωργία του Κωνσταντίνου που αναπληρώνει το Δήμαρχο.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η εκπομπή “Απευθείας” της ΕΡΤ “έρχεται” την Πέμπτη στην πλατεία της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ελλάδα επανακτά την οικονομική της ανεξαρτησία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Απάντηση Πτωχού στους «επικριτές» του: Κάθε μέρα, κάθε ώρα, δουλεύουμε συστηματικά για να κάνουμε πραγματικότητα το σχέδιό μας

Απάντηση σε όσους θεωρούν ότι η περιφερειακή αρχή δεν έχει σηματοδοτήσει τη δυναμική αλλαγή που υποσχέθηκε, αποτελούν αναφορές του Δημήτρη Πτωχού, σχετικά

Εγκρίθηκε η νέα μελέτη για την ολοκλήρωση της ανάπλασης στην οδό Αναγνωσταρά: Τι προβλέπει για πεζοδρόμια και θέσεις στάθμευσης – Οι «όροι» της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας

Εγκρίθηκε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, η μελέτη του έργου με τίτλο: «Ολοκλήρωση Ανάπλασης οδού Αναγνωσταρά», με συνολικό προϋπολογισμό 950.000. 

Παραπλανητικές σελίδες και προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την εξαπάτηση των πολιτών: Νέο περιστατικό με στόχο τον δήμαρχο Καλαμάτας

Παραπλανητικός λογαριασμός, στον οποίο γίνεται χρήση στοιχείων και αναρτήσεων του επίσημου λογαριασμού του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, εμφανίστηκε στα κοινωνικά δίκτυα. Σε

Δείτε επίσης