Εκπομπή “Απευθείας”: Αφιέρωμα της ΕΡΤ στην Καλαμάτα – “Έρχεται” και ο ΣΚΑΙ

/

Μέσω της εκπομπής “Απευθείας” της ΕΡΤ1 προβλήθηκε η Καλαμάτα, σήμερα. Σε ζωντανή μετάδοση από την Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, λίγο πριν τις 11.00 το πρωί, η ρεπόρτερ της εκπομπής παρουσίασε τη γιορτινή Καλαμάτα και η αρχή έγινε με κάλαντα από χορωδία, συνοδεία μουσικών οργάνων, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Τσιλίκα.

Το video της σημερινής εκπομπής “Απευθείας” εδώ (μετά το 54:00 η ζωντανή σύνδεση με την Καλαμάτα)

Ο Δήμαρχος μίλησε για τη βελτιωμένη πρόσβαση στην Καλαμάτα, για τις πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, για τις ευκαιρίες διασκέδασης και για το γεγονός ότι με αφετηρία την Καλαμάτα, μπορεί κανείς να επισκεφθεί σημαντικούς αρχαιολογικούς τόπους και άλλα αξιοθέατα στη γύρω περιοχή.
Τέλος, μέλη του παραρτήματος Μεσσηνίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος παρουσίασαν τα τοπικά αγροδιατροφικά προϊόντα, που είναι εύγευστα και η κατανάλωσή τους έχει πολλά οφέλη για την υγεία του ανθρώπου.
Ευχαριστίες εκφράζονται από το Δήμο Καλαμάτας στο Μορφωτικό Σύλλογο Μεσσηνίας, στο Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, στο παράρτημα Μεσσηνίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, στο Μεσσηνιακό Catering, καθώς και στους επαγγελματίες της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας για την προσφορά προϊόντων.

Αφιέρωμα και από τον ΣΚΑΙ 

Σημειώνεται τέλος ότι την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2017, την Καλαμάτα θα προβάλλει η εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΪ, με το Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, στις 9.30 το πρωί.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μέτρα της Τροχαίας για την Πρωτοχρονιά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το ονειρικό πετρόχτιστο του Καζαντζάκη στη Μάνη (φωτο)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Πέρασε» από το Περιφερειακό Συμβούλιο η ΜΠΕ της νέας επένδυσης της ΤΕΜΕΣ στη Βελίκα – Ερωτήματα από την παράταξη Τατούλη – Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη συνεδρίαση

θετικά ψήφισε το Περιφερειακό Συμβούλιο επί της μελέτης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου που αφορά