Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την ανείπωτη τραγωδία στη Μάνη

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η αποτρόπαια πράξη 34χρονου, ο οποίος περιέλουσε με βενζίνη τον πατριό του και τον έκαψε ζωντανό. Η ανάρτηση της μητέρας στο Facebook λίγα λεπτά πριν το έγκλημα. Τα ψυχολογικά προβλήματα του δράστη και οι προστριβές με το άτυχο θύμα του. 

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τις μεσημεριανές ώρες στο δήμο Δυτικής Μάνη, καθώς ένας 35χρονος από τον Άγιο Νικόλαο περιέλουσε με βενζίνη τον 62χρονο πατριό του (κεντρική φωτο) και τον έκαψε ζωντανό. Το περιστατικό συνέβη περίπου στη 1 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς όταν ο 34χρονος βρέθηκε στο σπίτι της μητέρας του και του πατριού του, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Ο δράστης, για άγνωστο λόγο, περιέλουσε τον άτυχο 62χρονο με βενζίνη και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά. Στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει το ίδιο με τη φυσική του μητέρα, όμως η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει την τελευταία στιγμή. Η μανία του 35χρονου, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. Λίγα λεπτά μετά το αποτρόπαιο έγκλημά του πήγε σε σπίτι συγχωριανού του, προκειμένου να εντοπίσει έναν άνδρα. Το συγκεκριμένο άτομο δεν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και ο 34χρονος της έβαλε φωτιά. Όταν ο άνδρας, που έψαχνε ο 34χρονος, κατάλαβε τι συμβαίνει προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Τελικά, ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία λίγη ώρα μετά και αφού είχε προκαλέσει το θάνατο ενός ανθρώπου.

Η ανάρτηση της μητέρας λίγα λεπτά πριν το έγκλημα

Η μητέρα του δράστη, καθηγήτρια Αγγλικών στο επάγγελμά, λίγα λεπτά πριν την ανείπωτη τραγωδία, φαίνεται ότι βρίσκονταν, όπως είναι φυσικό, σε εορταστική διάθεση. Μάλιστα, μια ανάρτησή της στο Facebook, περίπου στις 12:00, μαρτυρά ότι τίποτε δεν προμήνυε το κακό που επακολούθησε. «Καλή και Δημιουργική Χρονιά με Ειρήνη, Αγάπη κι Ευημερία για όλους! Η βασιλόπιτα είναι δια χειρός …, της αδελφής του συζύγου μου Χρήστου!” σημειώνει στην ανάρτησή της η μητέρα του δράστη λίγα λεπτά πριν από το τραγικό περιστατικό.

Τα ψυχολογικά προβλήματα

Σημειώνεται ότι ο δράστης έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα γεγονός το οποίο γνώριζαν όλοι στη γύρω περιοχή. Ο 34χρονος είναι νοσηλευτεί για αρκετό καιρό σε ψυχιατρείο, είχε πάρει εξιτήριο προς το τέλος του περασμένου καλοκαιριού και έκτοτε λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, τα ψυχολογικά προβλήματα του νεαρού φαίνεται ότι τον είχαν οδηγήσει σε προστριβές με τον 62χρονο πατριό του, γεγονός που ήταν η αιτία της απομάκρυνσης του δράστη από το σπίτι της μητέρας του και του 62χρονου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ