Στις 26 Φεβρουαρίου η υποβολή δεσμευτικών προσφορών για τη μαρίνα της Πύλου

2 Ιανουαρίου 2018

Στις 26 Φεβρουαρίου αναμένεται να να κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές για την ιδιωτικοποίηση της μαρίνας της Πύλου. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Βήμα” “ο διαγωνισμός για την επιλογή του προτιμητέου επενδυτή για την παραχώρηση της μαρίνας για 40 έτη βρίσκεται στην τελική του φάση και αναμένεται η υποβολή δεσμευτικών προσφορών στις 26 Φεβρουαρίου 2018. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται το τελικό σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που αφορά την επαναχωροθέτηση της νέας μαρίνας Πύλου”.

Η Μαρίνα της Πύλου βρίσκεται στο κεντρικό και βορειανατολικό τμήμα της παραλιακής ζώνης της πόλης της Πύλου και έχει δυνατότητα ελλιμενισμού 129 σκαφών με μήκος από 8 μ. έως 30 μ.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν πληροφορίες έφεραν μεγάλους επιχειρηματίες να “καλοβλέπουν” την απόκτησή της, μεταξύ αυτών και ο Λ. Μπόμπολας, αλλά και ο Αχ. Κωνσταντακόπουλος.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τραγωδία της Μάνης: Μαρτυρία – σοκ για τον 34χρονο που έκαψε τον πατριό του (video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Περού: Νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης