Σκουπίδια: Υποδέχθηκε και …έδιωξε από την Καλαμάτα τον Λ. Μπόμπολα ο Π. Νίκας

Στο δημαρχείο της Καλαμάτας βρέθηκε σήμερα ο Λεωνίδας Μπόμπολας, πρόεδρος της “ΗΛΕΚΤΩΡ”. Υπέγραψε το συμφωνητικό της προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων με το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο η εταιρεία του κ. Μπόμπολα θα αποχωρήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο! 

Στην Καλαμάτα βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνον σύμβουλος της “ΗΛΕΚΤΩΡ”, Λεωνίδας Μπόμπολας, προκειμένου να υπογράψει το συμφωνητικό της προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων της Καλαμάτας για τα επόμενα 2+1 χρόνια. Σημειώνεται ότι η εταιρεία του κ. Μπόμπολα έχει αναδειχθεί μειοδότης σε διεθνή διαγωνισμό, ο οποίος ξεπερνά τα 6.000.000 ευρώ συνολικά.

Η ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας

Για την υπογραφή του συμφωνητικού μεταξύ δήμου Καλαμάτας και ΗΛΕΚΤΩΡ ο Δήμος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018, ύστερα από έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, υπεγράφη συμφωνητικό, από το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Ε. Νίκα και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ηλέκτωρ ΑΕ Λεωνίδα Μπόμπολα, για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Καλαμάτας μέχρι την έναρξη της κεντρικής διαχείρισης από την ΤΕΡΝΑ”.

messiniapress-mp

Η κεντρική διαχείριση

Σημειώνεται ότι η σύμβαση μεταξύ του δήμου Καλαμάτας και της ΗΛΕΚΤΩΡ παύει να ισχύει με την έναρξη της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων. Στην ίδια ανακοίνωση, με την οποία ο δήμος αναφέρεται στην υπογραφή της σύμβασης για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων του, γίνεται αναφορά και στο συγκεκριμένο ζήτημα. Μάλιστα, ο δήμος Καλαμάτας αναφέρει ότι η σύμβαση για την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων με την ΤΕΡΝΑ, ένα έργο το οποίο έχει “τρέξει” η περιφέρεια Πελοποννήσου, αναμένεται να υπογραφεί περί τις 20 Ιανουαρίου. Αν η εκτίμηση του δήμου Καλαμάτας επαληθευτεί σημαίνει ότι τον ερχόμενο Νοέμβριο, μετά από 10 μήνες δηλαδή, η διαχείριση των απορριμμάτων της Καλαμάτας θα σταματήσει να γίνεται από την ΗΛΕΚΤΩΡ και θα γίνεται από την ΤΕΡΝΑ. 

Τα επιχειρηματικά σχέδια Μπόμπολα

Όπως είναι φυσικό κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι μια εταιρεία σαν την “ΗΛΕΚΤΩΡ” “ήρθε” στην Καλαμάτα για να “φύγει” μετά από 10 μήνες. Είναι βέβαιο ότι η εταιρεία του κ. Μπόμπολα, είτε έχει επιπλέον επιχειρηματικά σχέδια που σχετίζονται με τη Μεσσηνία και την Καλαμάτα, τα οποία μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά, είτε θεωρεί ότι το χρονοδιάγραμμα της κεντρικής διαχείρισης θα πάει πίσω και δεν θα αναγκαστεί να μείνει στην Καλαμάτα μόνο 10 μήνες.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι ΗΠΑ “ψάχνουν” τις ρίζες τους στη Μεσσηνία!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επιμελητήριο: Ενότητα και παρεμβατικότητα τα προτάγματα του Β. Ξυγκώρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ