Τη δικαιοσύνη “δείχνει” η ΤΕΡΝΑ για τις καταγγελίες του Γιώργου Μπέζου

5 Ιανουαρίου 2018

Έμμεση απάντηση στις καταγγελίες του διοικητή του Νοσοκομείου της Καλαμάτας αποτελούν δηλώσεις στο messiniapress του διευθυντή της ΤΕΡΝΑ, Γιώργου Αγραφιώτη. Η αντίδραση της περιφέρειας Πελοποννήσου και οι επόμενες κινήσεις του Γιώργου Μπέζου. 

Τη θέση ότι η ΤΕΡΝΑ δεν πρόκειται να ασχοληθεί με ζητήματα που αφορούν ιδιώτες και δεν πρόκειται, για λόγους αρχής, να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον ιδιωτών εξέφρασε ο διευθυντής της Εταιρείας, Γιώργος Αγραφιώτης, κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες του διοικητή του νοσοκομείου της Καλαμάτας, Γιώργου Μπέζου. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπέζος με σειρά αναρτήσεων του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έχει καταγγείλει παράνομη αγορά εκτάσεων στην περιοχή Παλιόχουνη της Αρκαδίας, όπου και θα κατασκευαστεί τμήμα των υποδομών της ΤΕΡΝΑ, στο πλαίσιο του έργου της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου.

Ο κ. Αγραφιώτης, μιλώντας στο messiniapress, προσέθεσε ότι όποιος ιδιώτης εγείρει ζητήματα μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη, η οποία και είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει και ξεκαθάρισε. 

Η περιφέρεια Πελοποννήσου

Όσον αφορά στην περιφέρεια Πελοποννήσου, εναντίον της οποίας επίσης έχει στραφεί ο κ. Μπέζος με τα λεγόμενά του, στελέχη της αναφέρουν ότι δεν σκοπεύουν να ασχοληθούν, πόσω μάλλον να αναγάγουν σε πολιτικό ζήτημα, ένα ζήτημα που αφορά ιδιώτες.

Οι κινήσεις Μπέζου

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στις επόμενες κινήσεις του διοικητή του νοσοκομείου της Καλαμάτας, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα προσφύγει για το ζήτημα στη δικαιοσύνη. Το πότε ο κ. Μπέζος θα προσφύγει στο αρμόδιο όργανο επίλυσης τέτοιων διαφορών παραμένει άγνωστο, καθώς ο διοικητής του νοσοκομείου της Καλαμάτας δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. 

ΔΕΗ my home gas control
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τσίπρας για ΠΓΔΜ: Παράθυρο ευκαιρίας, ώρα να πάρουμε τις αναγκαίες αποφάσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

1.600.000 ευρώ στο δήμο Καλαμάτας για τα προνοιακά επιδόματα 2.158 δικαιούχων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Συναγερμός» στη Μεσσηνία: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη – Σε αυξημένη ετοιμότητα δήμος Καλαμάτας και Περιφέρεια

Στην κατηγορία 4 ο Νομός, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Πολιτικής Προστασίας. Λήψη μέτρων λόγω πολύ υψηλής επικινδυνότητας εκδήλωσης

Δείτε επίσης