Την ερχόμενη Παρασκευή η πρώτη εκδήλωση για το 6o καρναβάλι του δήμου Καλαμάτας

/

Η πρώτη εκδήλωση του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού 2018 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου και θα είναι ένα πάρτι στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19.00. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής τα γκρουπ θα τοποθετήσουν τις στολές τους στο φουαγιέ.

Ο επικεφαλής της Καρναβαλικής Επιτροπής Παναγιώτης Γιαννόπουλος, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, προσκάλεσε το κοινό να περάσει από το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, να δει τις στολές και να γραφτεί στο γκρουπ της επιλογής του, δεδομένου ότι το Καρναβάλι ξεκινά το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018.
Η Χρυσή Λιάππα κάλεσε όσους έχουν σκοπό να δημιουργήσουν γκρουπ, να καταθέσουν την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας www.kalamatianokarnavali.gr. Μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί 13 αιτήσεις. Η Σολάνζ Στεφάνου απηύθυνε κάλεσμα προς τους εθελοντές να πλαισιώσουν το Καρναβάλι, αναφέροντας ότι έχουν σχηματιστεί ομάδες με ξεχωριστά αντικείμενα καθεμιά.
Η Ευαγγελία Κελαδίτου, εθελόντρια υπεύθυνη για το Γραφείο του Καρναβαλιού, ανέφερε ότι αυτό ξεκινά τη λειτουργία του την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018. Θα βρίσκεται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (στον ημιώροφο, με πρόσβαση απευθείας από την οδό Αριστομένους) και θα λειτουργεί ως εξής: 10.00 έως 13.30 και 18.00 έως 20.30, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το τηλέφωνο του Γραφείου είναι 2721 181030.

Σημειώνεται ότι ο στολισμός της πόλης για το Καρναβάλι πρόκειται να αρχίσει να τοποθετείται.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Γαλάζιο” βουλευτικό παρασκήνιο: Μουρμούρα στη Μεσσηνία για σύμβουλο του Κυριάκου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Π. Σκουρλέτης: Τους πρώτους μήνες του 2018 έτοιμος ο νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ