Καλαμάτα: Χειροπέδες σε γιατρό με κατηγορίες για πλαστογραφία και ναρκωτικά (φωτο)

11 Ιανουαρίου 2018

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 56χρονος γιατρός σε δημόσια Υπηρεσία, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, πλαστογραφία και παράβαση καθήκοντος.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. Μεσσηνίας, εντόπισαν τον 56χρονο και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα στο οποίο επέβαινε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 90 ναρκωτικά δισκία, πλαστή ιατρική συνταγή, δύο σύριγγες, 4 συνταγολόγια, φαρμακευτικό σκεύασμα (φιαλίδιο υδροχλωρικής πεθιδίνης), μία σφραγίδα.

Ακολούθησε διερεύνηση της υπόθεσης από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι o 56χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 30.10.2017 έως και χθες (10.1.2018), στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, προσκόμισε σε φαρμακείο 13 πλαστές ιατρικές συνταγές και προμηθεύτηκε πλήθος δισκίων που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά.

messiniapress-giatros

Επιπλέον διακριβώθηκαν άλλες 2 περιπτώσεις κατά τις οποίες, προσκομίζοντας πλαστές ιατρικές συνταγές, επιχείρησε να προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες από φαρμακεία, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 5 σφραγίδες διαφόρων τύπων, 13 βιβλιάρια συνταγών, πλήθος αποκομμάτων ιατρικών συνταγών, 3 φαρμακευτικά σκευάσματα και ένας εκτυπωτής.

 

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Διαψεύδει η ΑΕΚ τα σενάρια για Βράνιες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Ντου” της εφορίας στο νεκροταφείο της Καλαμάτας για “μαύρο” χρήμα χιλιάδων ευρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε 3 δήμους της Μεσσηνίας: 19 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας στους δήμους Καλαμάτας, Μεσσήνης και Οιχαλίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/4).

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στην περιφέρεια Πελοποννήσου – 12 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην περιφέρεια Πελοποννήσου την Τετάρτη (17/4) και την Πέμπτη (18/4), στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που είχε διαπράξει πλήθος κλοπών

Εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει πλήθος κλοπών σε Αρκαδία, Αχαΐα, Ηλεία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία, εξαρθρώθηκε, μετά από ενδελεχή

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε Καλαμάτα και Μεσσήνη: 24 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή σε εκκλησία – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και όπλα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς Ρομά σε Καλαμάτα και Μεσσήνη πραγματοποιήσαν την Παρασκευή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών

Δείτε επίσης