Καρναβάλι Καλαμάτας: Με Φερεντίνο και Locomondo η παρέλαση – Αναλυτικά το πρόγραμμα

/

Μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώνεται για το 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι 2018, όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος της Καρναβαλικής Επιτροπής Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Νέα γκρουπ δηλώνουν συμμετοχή, ενώ ενδιαφερόμενοι από τους γύρω Νομούς και την Αθήνα τηλεφωνούν στο Δήμο Καλαμάτας και την Καρναβαλική Επιτροπή για να λάβουν πληροφορίες, καθώς θέλουν να παρακολουθήσουν και να μετάσχουν στις εκδηλώσεις του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού 2018.

Τις εκδηλώσεις θα παρουσιάσουν ο Σάββας Πούμπουρας και ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ θα τραγουδήσουν τα συγκροτήματα Koza Mostra και Locomondo και ο Κώστας Δόξας. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

3 Φεβρουαρίου: Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου, ώρα 19.00: Έναρξη Καλαματιανού Καρναβαλιού. Παρουσίαση: Σάββας Πούμπουρας και συναυλία με τους Koza Mostra.

9 Φεβρουαρίου: Disco party στο ξενοδοχείο Elite City Resort, 22.00.

10 Φεβρουαρίου: Νυχτερινός περίπατος στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας με έναρξη στις 19.00 και κατάληξη στην πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου θα γίνει συναυλία με τον Κώστα Δόξα.

17 Φεβρουαρίου: Νυχτερινή παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας, με αφετηρία από τη συμβολή της Αριστομένους με το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων στις 19.00 και κατάληξη στην πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου θα πραγματοποιηθεί DJ party.

18 Φεβρουαρίου: 15.30, μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και τελετή λήξης Παρουσίαση: Χρήστος Φερεντίνος και συναυλία με τους Locomondo.

23 Φεβρουαρίου: Αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», 20.00 Απονομή βραβείων.

Δηλώσεις συμμετοχής

Το κοινό μπορεί, πλέον, να περνά από το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, για να δει τις στολές και να γραφτεί στο γκρουπ της επιλογής του, δεδομένου ότι το Καρναβάλι ξεκινά το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018. Επίσης, όσοι έχουν σκοπό να δημιουργήσουν γκρουπ, έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας www.kalamatianokarnavali.gr

Σημειώνεται, τέλος, ότι το Γραφείο του Καρναβαλιού βρίσκεται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (στον ημιώροφο, με πρόσβαση απευθείας από την οδό Αριστομένους) και λειτουργεί ως εξής: 10.00 έως 13.30 και 18.00 έως 20.30, από Δευτέρα έως Σάββατο. Το τηλέφωνο του Γραφείου είναι 2721 181030.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Τρόμαξε” να πει το όνομα του Kυριάκου Μητσοτάκη, αποθέωσε τον Αντώνη Σαμαρά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από τον ερχόμενο Ιούνιο: Απευθείας σύνδεση της Καλαμάτας με τη Γενεύης από τη Swiss Air

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ