Στα άκρα η κόντρα Μπέζου – Σιαμπή: Κορυφώνεται η αντιπαράθεση για τα οικόπεδα της ΤΕΡΝΑ

16 Ιανουαρίου 2018

Νέα ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook για το ζήτημα της αγοράς οικοπέδων από την ΤΕΡΝΑ στην περιοχή Παλαιόχουνη της Αρκαδίας έκανε ο διοικητής του νοσοκομείου της Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος. Ο κ. Μπέζος με την ανάρτησή του απαντά στον κ. Σιαμπή και σημειώνει:

Σε απάντηση της όψιμης ¨ανακοίνωσης – απάντησης σου¨ έχω να σου πώ:

α. Το τελευταίο διάστημα δεν κάνω ¨ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις¨ αλλά προβαίνω σε δημόσιες καταγγελίες που γνωστοποιώ τις απατεωνιές σου για το έργο της διαχείρησης των σκουπιδιών από την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.
β. Σίγουρα σε ξέρω καλά και εγώ και όλη η οικογένειά μου, δεν είσαι κάποιος ¨άσχετος σε εμάς όπως αναφέρεις¨ , ¨η ντροπή του χωριού είσαι και η πορεία σου γνωστή¨. Από την αποπομπή σου από τη ΔΕΗ, νύχτα για τις “καλές” δουλειές που έκανες, μέχρι τις πρόσφατες μεσιτικές ενέργειές σου να πουλάς εν αγνοία τους, την περιουσία των συγχωριανών σου.
Ο ίδιος ο πατέρας σου, προχθές που όπως είπε ο ίδιος έμαθε ότι πούλησες την ιδιοκτησία μας είπε: “Δεν είναι η πρώτη απατεωνιά είναι που κάνει….και έφυγε νροπιασμένος …90 χρονών άνθρωπος”. Σε παραδίδω σε αυτόν.

γ. Όσο για το τίνος είναι τα στρέμματα γης, πόσα είναι, από ποιόν αποκτήθηκαν, πότε αποκτήθηκαν, ποιος τα νέμεται, τι τα κάνει και τι σκοπεύει να τα κάνει και πότε, είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που μπορεί να ζητά απαντήσεις απατεώνα Σιαμπή.
Τώρα έχεις καταντήσει υποχείριο αυτών που σε αγόρασαν, ότι σου λένε λές, ότι σου γράφουν το υπογράφεις. Μαζί με τα χωράφια των συγχωριανών σου πουλήθηκες και ΕΣΥ. Εξυπηρετείς τα σχέδια μιας καλοστημένης κομπίνας υφαρπαγής ξένης περιουσίας.
Βρε άθλιε, δες μόνο τι έχεις υπογράψει στο προσύμφωνο, τι υπογράφεις δυο χρόνια αργότερα και βρες έναν,έναν μόνο που να συμφωνεί με αυτά που λές. Έναν ΜΟΝΟ, όχι πολλούς.
Δεν θα βρείς, γιατί σε τέτοια κατάντια και ξεπεσμό δεν υπάρχει κανένας στην ευρύτερη περιοχή της γεννέτειράς μας.
Όλο το χωριό μπορώ να σου φέρω να σου υποδείξει τίνος και ποιο είναι κάθε τμήμα της χωροθετημένης για τα σκουπίδια έκτασης.

ΥΣ: Το τελευταίο που θα ήθελα είναι να απαντώ σε έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ, αλλά πρέπει επιτέλους να λάμψει Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεγάλη κατολίσθηση στον Ταΰγετο – Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα: Νέο υποκατάστημα της Εθνικής στην οδό Αθηνών από τον Φεβρουάριο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης