“Τρόμαξε” να πει το όνομα του Kυριάκου Μητσοτάκη, αποθέωσε τον Αντώνη Σαμαρά

/

Αν κάποιος άκουγε τη χθεσινή ομιλία της ευρωβουλευτή της ΝΔ, Ελίζας Βόζεμπεργκ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της δημοτικής οργάνωσης Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας, θα συνειδητοποιούσε ότι το στέλεχος της ΝΔ ζει σε έναν παράλληλο κόσμο όπου ο Σαμαράς οδήγησε την Ελλάδα σε ανάπτυξη και αρχηγός της ΝΔ σήμερα είναι …κάποιος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε εκδηλώσεις για τον Αντώνη Σαμαρά και όχι για τη Νέα Δημοκρατία του σήμερα έχουν εξελιχθεί οι συγκεντρώσεις του τοπικού κομματικού μηχανισμού. Μετά την Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία σε πρόσφατη παρουσία της στη Μεσσηνία με αφορμή εκδήλωση της ΝΟΔΕ αποθέωσε τον Αντώνη Σαμαρά, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, χθες, “φιλοτέχνησε” το προφίλ του πρώην πρωθυπουργού μιλώντας γι αυτόν σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας της. Η κα Βόζεμπεργκ, τελειώνοντας τον χαιρετισμό της, …θυμήθηκε ότι σήμερα αρχηγός της ΝΔ είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε μια και μοναδική φορά ονομαστικά σε αυτόν, προτρέποντας τους παρευρισκόμενους τα ψηφίσουν Κυριάκο Μητσοτάκη ακολουθώντας τα χνάρια του Αντώνη Σαμαρά!

Οι αναφορές σε Σαμαρά

messiniapress-voz

Η κα Βόζεμπεργκ στα μόλις 10 λεπτά μου διήρκεσε ο χαιρετισμός της πρόλαβε να αναφέρει το όνομα του κ. Σαμαρά τουλάχιστον 10 φορές! Συγκεκριμένα η ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε: 

Όλοι αγαπάμε μια πατρίδα που την υπηρέτησε ο καλύτερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης, ο Αντώνης Σαμαράς. Το λέω όχι γιατί βρίσκομαι στον τόπο του, το λέω όπου βρεθώ”.

Υπηρετώ στην Ευρώπη με την ψήφο σας, που αυτό το κατακτήσαμε από τον Αντώνη Σαμαρά, πριν ήταν λίστα σας θυμίζω”.

Έξω, λοιπόν, ξέρετε τι ακούω; Από το πρωί έως το βράδυ, όταν εμείς δίνουμε μια μάχη να υπερασπιστούμε τα δίκαια της χώρας μας, ακούμε γιατί εσείς οι ίδιοι βάλατε τα χέρια σας και βγάλατε τα μάτια σας όταν το 2014 ο Αντώνης Σαμαράς είχε οδηγήσει τη Χώρα σε έξοδο από την κρίση;”.

Δεν θα πρότειναν ποτέ στον Αντώνη Σαμαρά να δεσμεύσει τη Χώρα μέχρι το 2060 με πλεονάσματα της τάξης του 2%. Δεν θα υποχρέωναν ποτέ και δεν θα πρότειναν στον Αντώνη Σαμαρά μέχρι το 2022 να έχει πλεονάσματα 3,5%. Κυρίως, δεν θα τολμούσαν να προτείνουν αυτό που γίνεται σήμερα, το έγκλημα θα σας πω εγώ, να μεταφέρονται όλες οι ΔΕΚΟ στο υπερταμείο, το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να δεχθεί ο πατριώτης Αντώνης Σαμαράς “. 

Θυμίζω ότι επί Αντώνη Σαμαρά, στον πυρήνα της οικονομικής κρίσης, μειώθηκε το πετρέλαιο θέρμανσης, μειώθηκε η έκτακτη εισφορά, μειώθηκαν οι εισφορές, μειώθηκαν οι φόροι και υπήρξε αναπτυξιακή δομή στην πράξη με ξένες επενδύσεις”.

Αυτή η κυβέρνηση το έκανε οξύ, ενώ το προστάτευσε η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά ελέγχοντας τα σύνορα. Αναφέρομαι στο μεταναστευτικό – προσφυγικό”.

Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε το έργο της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά “.

Ο Αντώνης Σαμαράς παρέλαβε έλλειμμα και παρέδωσε πλεόνασμα, παρέλαβε ύφεση και παρέδωσε ανάπτυξη, παρέλαβε χάος και παρέδωσε κράτος”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού, Γεωργία Σαμαρά:

messiniapress-sam

messiniapress-ekd

 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απλήρωτοι λογαριασμοί και πλιάτσικο στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καρναβάλι Καλαμάτας: Με Φερεντίνο και Locomondo η παρέλαση – Αναλυτικά το πρόγραμμα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Π. Πικραμμένος: Υπόδειγμα για τις πόλεις όλης της Ελλάδας η Καλαμάτα – Μπαίνουμε σε μια φάση όπου η Χώρα μας έχει στη διάθεσή της σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος, εκπρόσωπησε την κυβέρνηση στον εορτασμό της Υπαπαντής. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κατά την