Βασίλης Κοσμόπουλος: Θέμα χρόνου η υποψηφιότητα για το Δήμο Καλαμάτας

/

Για τα μελλοντικά του σχέδια σε σχέση με το δήμο Καλαμάτας μίλησε στην ΕΡΑ Καλαμάτας ο Βασίλης Κοσμόπουλος. Χαίρομαι πραγματικά που μου γίνεται η προτροπή να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, δηλώνει ο πρώην δημοτικός σύμβουλος. Έως το καλοκαίρι η τελική του απόφαση, δεν θα αναζητήσει χρίσμα από κόμματα.

Επιβεβαίωσε τις φήμες που τον φέρουν έτοιμο να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το δήμο Καλαμάτας ο Βασίλης Κοσμόπουλος. Ο κ. Κοσμόπουλος μιλώντας στην ΕΡΑ Καλαμάτας και στη δημοσιογράφο Μαρία Τομαρά, αρχικά, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος. Απεναντίας, ο κ. Κοσμόπουλος δήλωσε συγκινημένος από τις προτροπές που δέχεται να είναι υποψήφιος, καθώς δείχνουν, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ότι το αποτύπωμα των προηγούμενων θητειών του στο Δήμο είναι θετικό. Ο κ. Κοσμόπουλος προσέθεσε ότι την τελική του απόφαση θα τη λάβει το χρονικό διάστημα ανάμεσα στο Πάσχα και το καλοκαίρι, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα των χρισμάτων.

Η δήλωση Κοσμόπουλου

Η απάντηση του κ. Κοσμόπουλου στο ερώτημα της Μαρίας Τομαρά, για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ήταν η εξής: “Είναι συγκινητικό το γεγονός ότι πάρα πολλοί συνδημότες με προτρέπουν σε αυτή την κατεύθυνση. Πάει να πει ότι το αποτύπωμα της παρουσίας μου το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν αρκετά ισχυρό. Χαίρομαι πραγματικά που μου γίνεται αυτή η προτροπή. Η απόφαση δεν είναι εύκολη, είναι μια δύσκολη απόφαση και θα ληφθεί, η όποια απόφαση, το ερχόμενο χρονικό διάστημα. Όχι μακρύ νομίζω. Ότι υπάρχουν σκέψεις, υπάρχουν. Δεν αποκλείεται το γεγονός, αλλά ακόμα είναι νωρίς για να ληφθεί η τελική απόφαση. Δεν θα αργήσω πάρα πολύ γιατί θεωρώ ότι απαιτείται και μια σοβαρή προετοιμασία για να γίνει κάτι τέτοιο”. Καταλήγοντας ο κ. Κοσμόπουλος ξεκαθάρισε πριν λάβει την οριστική του απόφαση θα απευθυνθεί και στις δυνάμεις που τον στήριξαν στο παρελθόν, αλλά και σε νέους ανθρώπους, ξεκαθάρισε ότι όπως στις προηγούμενες, στις οποίες συμμετείχε, έτσι και τώρα δεν σκοπεύει να ζητήσει στήριξη κομμάτων και οριοθέτησε το χρονικό διάστημα της ανακοίνωσης της απόφασής του μετά το ερχόμενο Πάσχα και πριν το καλοκαίρι.

*Στη φωτογραφία ο Βασίλης Κοσμόπουλος με τη δημοσιογράφο Μαρία Τομαρά κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνέντευξης στο στούντιο της ΕΡΑ Καλαμάτας. 

 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρώτη “φουρνιά” προσλήψεων σε δήμους της Μεσσηνίας – Αναλυτικά οι θέσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεργασία δήμων της Μεσσηνίας και Περιφέρειας για την καταπολέμηση των κουνουπιών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ