Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πρωτοβουλία Κατρούγκαλου για συνάντηση συνεταιριστών της νότιας Πελοποννήσου

Ευρεία συνάντηση με αγροτοσυνεταιριστές στην περιοχή της Νότιας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών και βουλευτή Μεσσηνίας, Γιώργου Κατρούγκαλου.

Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση του κ. Κατρούγκαλου σημειώνεται: «Ο κ. Κατρούγκαλος συναντήθηκε -την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 στην Καλαμάτα- με τον Κώστα Κατσούλη, Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας και τον Σταύρο Αδαμόπουλο, Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στέρνας Μεσσηνίας.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν οι προοπτικές της συνεταιριστικής οικονομίας στη Μεσσηνία και η αποδοτικότερη προώθηση των αγροτικών προϊόντων στις ξένες αγορές, στο πλαίσιο του νέου παραγωγικού μοντέλου εξωστρέφειας που σχεδιάζει η Κυβέρνηση και θα συζητηθεί στο προσεχές περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο της Πελοποννήσου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλων των πλευρών και συμφωνήθηκε η ευρεία συνάντηση, που πρότεινε ο κ. Κατρούγκαλος, να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό με  στόχο την επιτάχυνση των απαραίτητων διαδικασιών».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ