Αποχωρεί ο ενοικιαστής: Άνθρακες ο θησαυρός της επένδυσης στο Τουριστικό Ταϋγέτου

/

Ότι δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει να ενοικιάζει το Τουριστικό του Ταϋγέτου ενημέρωσε χθες το δήμο Καλαμάτας ο επενδυτής που είχε ενοικιάσει το χώρο από τον Αύγουστο του 2016. Όπως σημείωσε σήμερα, κατά τη διάρκεια της Οικονομικής Επιτροπής, ο αντιδήμαρχος, Δ. Δημόπουλος, ο ενοικιαστής προσήλθε στο δήμο και γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Δημόπουλος, τις επόμενες μέρες θα κινηθούν οι διαδικασίες, προκειμένου ο ανάδοχος να κηρυχθεί έκπτωτος, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες νέου διαγωνισμού, προκειμένου να βρεθεί νέος ενοικιαστής.

Σημειώνεται ότι ο Ουκρανικής καταγωγής μισθωτής είχε υπογράψει συμφωνητικό με το δήμο Καλαμάτας στις 19 Αυγούστου του 2016, καθώς είχε αναδειχθεί ανάδοχος του διαγωνισμού για την ενοικίαση του Τουριστικού για τα επόμενα 50 χρόνια. Το ενοίκιο είχε καθοριστεί στα 2.000 ευρώ το μήνα και μέσα στις συμβατικές υποχρεώσεις του αναδόχου ήταν να προβεί στις αναγκαίες επισκευές μέσα σε διάστημα δύο ετών.

messiniapress-ypogr

Ο Τουριστικός Ξενώνας του Ταϋγέτου αποτελείται από διώροφη οικοδομή με καλυπτόμενη επιφάνεια 410,15 τετραγωνικά μέτρα και συνολική δόμηση 626,65 τετραγωνικά μέτρα, καθώς και ξύλινη κατασκευή – καφετέρια, επιφάνειας 90,88 τετραγωνικών μέτρων, με δικαίωμα χρήσης του περιβάλλοντος χώρου του ακινήτου και του χώρου στάθμευσης. Τα προαναφερόμενα ακίνητα βρίσκονται στο 34ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Καλαμάτας – Σπάρτης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αιχμηρή άρνηση Κουκούτση στο ενδεχόμενο προσχώρησης σε κόμμα υπό τον Φράγκο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Περισσότερα από 7.500.000 ευρώ του πλεονάσματος “ρίχνει” σε έργα ο δήμος Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ