Από την 1η Φεβρουαρίου ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην Καλαμάτα

/

Από το απόγευμα της 1ης Φεβρουαρίου αναμένεται να βρεθεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Καλαμάτα. Ο κ. Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα για τον εορτασμό της Υπαπαντής, στις 2 Φεβρουαρίου, θα βρίσκεται στην Πόλη από την προηγούμενη ημέρα, αφού ολοκληρώσει την επίσκεψη του στο νομό Ηλείας.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αναμένεται να έχει επαφές με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η παρουσία του στην Καλαμάτα αποτελεί μια ευκαιρία να συνομιλήσει με τοπικά στελέχη του κόμματος. Ζητούμενο, πάντως, παραμένει αν ο κ. Μητσοτάκης συμμετάσχει στο επίσημο γεύμα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου μετά το τέλος της περιφοράς της Ιερής Εικόνας, καθώς το πρόγραμμα του είναι εξαιρετικά βεβαρυμένο. Τέλος, ανοιχτό είναι το ζήτημα της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στο δημαρχείο της Καλαμάτας, είτε το νέο είτε το ιστορικό, όπως επίσης και το ενδεχόμενο ο αρχηγός της ΝΔ να βρεθεί στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, προκειμένου να συνομιλήσει με πολίτες της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τέλος Φεβρουαρίου το Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου με τον Αλέξη Τσίπρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με Αλέξη Χαρίτση η κυβέρνηση στον εορτασμό της Υπαπαντής στην Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση Γερονικολού για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τρίπολη: «Παραμύθια Μητσοτάκη και υπουργών για τα έργα της Μεσσηνίας – Οι μόνοι που τον πιστεύουν είναι οι βουλευτές του»

Δήλωση, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Τρίπολη, έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας