Βολές κατά της δημοτικής αρχής της Καλαμάτας για το επίσημο γεύμα της Υπαπαντής

/

Αιχμηρή ανακοίνωση εναντίον της δημοτικής αρχής Καλαμάτας για την απόφασή της να παραθέσει επίσημο γεύμα για τον εορτασμό της Υπαπαντής εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της Λαικής Συσπείρωσης, Δημήτρης Οικονομάκος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονομάκος αναφέρει: “Ανήμερα της Υπαπαντής ο Δήμος Καλαμάτας θα παραθέσει γεύμα 200 (!!!) ατόμων σε ξενοδοχείο της πόλης αξίας 4500 ευρώ για να τιμήσει τη μέρα. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής με τη σύμφωνη γνώμη και των υπόλοιπων παρατάξεων της μειοψηφίας. Σύμφωνα μάλιστα με όσα μας ανέφερε στο ΔΣ ο κ. Δήμαρχος η αίθουσα δεν χωράει γιατί περιμένει κόσμος απ΄έξω που θέλει να μπει για το γεύμα.

Ουσιαστικά τραπεζώνουμε κουστωδίες πολιτευτάδων , κομμάτων και «παράγοντες » της πόλης και παρατρεχάμενους από χρήματα των δημοτών σε περίοδο κρίσης. Στο επιχείρημα περί φιλοξενίας και γιορτής της πόλης που πρέπει να είναι ανοιχτή στους επισκέπτες αντιπροτείναμε ο κ. Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι να παραθέσουν ένα γεύμα φιλοξενίας και εργασίας στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους επισκέπτες πολιτικούς 15-20 ατόμων . Δεν χρειάζεται να είναι καλεσμένο όλο το Δημοτικό Συμβούλιο σε αυτή τη «γιορτή» και για αυτό εμείς ουδέποτε συμμετείχαμε. Ο λαός να βγάλει τα συμπερασμάτα του…”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εννέα Μητροπολίτες στον εορτασμό της Υπαπαντής στην Καλαμάτα – Αναλυτικά το πρόγραμμα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πέτρος Τατούλης για το Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ