Μπέζος: Επεκτείνεται η νέα μονάδα χημειοθεραπείας του νοσοκομείου της Καλαμάτας

2 Φεβρουαρίου 2018

Στην ανακοίνωση ότι θα επεκταθεί η μονάδα χημειοθεραπείας, η οποία λειτουργεί μόλις μια εβδομάδα προχώρησε ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος. Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει ο διοικητής του Νοσοκομείου: “Χθες συμπληρώθηκε η 1η εβδομάδα ομαλής και αποτελεσματικής λειτουργίας της Νέας Μονάδας Χημειοθεραπείας. Ο αυξημένος όμως όγκος καρκινοπαθών και κατά συνέπεια χημειοθεραπειών “μας επιβάλει” άνοιγμα και λειτουργία και 2ου θαλάμου, κατά το πρότυπο της 1ης. Στη διαμόρφωση λοιπόν της 2ης αυτής αίθουσας μαζί με τον διάδρομο και την κεντρική είσοδο βρήκαμε αρωγή σήμερα, σε επικοινωνία που είχαμε,στο πρόσωπο του εφοπλιστή κου Αθανάσιου Μαρτίνου. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, που για πολλοστή φορά βρίσκετε δίπλα μας, βρίσκετε δίπλα στο Νοσοκομείο μας, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας! Σε 20 μέρες θα είναι όλα έτοιμα!”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι ατάκες Μητσοτάκη για το κέρασμα του Κωνσταντινέα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με μεγαλοπρέπεια ο εορτασμός της Υπαπαντής στην Καλαμάτα (φωτογραφίες)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης