Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Καλαμάτα: Παραίτηση αντιδημάρχου οδηγεί σε «μίνι» ανασχηματισμό

Παραίτηση του αντιδημάρχου Υποδομών του δήμου Καλαμάτας, Δημήτρη Δημόπουλου. Αναβάθμιση του Ανδρέα Καραγιάννη. Πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο ο Σαράντος Μαρινάκης. Η θέση του Δ. Δημόπουλου και της δημοτικής αρχής. 

Την γραπτή παραίτησή του έχει παραδώσει στο δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ο αντιδήμαρχος Υποδομων, Δημήτρης Δημόπουλος. Ο κ. Δημόπουλος επικαλείται «φόρτο εργασίας» και «προσωπικούς λόγους» και ζητά να αποχωρήσει. Η παραίτηση του κ. Δημόπουλου έχει γίνει αποδεκτή από το δήμαρχο Καλαμάτας, ενώ έχει προχωρήσει και η διαδικασία της εξεύρεσης του αντικαταστάτη του κ. Δημόπουλου. Από τη δημοτική αρχή διαρρέεται ότι το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του κ. Δημόπουλου θα ανήκει στον τεχνικό κόσμο φωτογραφίζοντας τον Ανδρέα Καραγιάννη νυν πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η αναβάθμιση του κ. Καραγιάννη έχει «κλειδώσει».

Ο Ανδρέας Καραγιάννης: 

messiniapress-karagiannis

Τη θέση του κ. Καραγιάννη στο Λιμενικό Ταμείο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα πάρει ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρος, Σαράντος Μαρινάκης.

Ο Σαράντος Μαρινάκης: 

messiniapress-marinakis

Η θέση του Δ. Δημόπουλου

Η παραίτηση του κ. Δημόπουλου, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος, αφορά καθαρά προσωπικούς λόγους και όχι πολιτικά ζητήματα που σχετίζονται με την παράταξη. Είναι δεδομένο δε, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ότι ο κ. Δημόπουλος δεν θα θέσει ζήτημα παράταξης με οποιοδήποτε τρόπο, καθώς θα συμμετέχει κανονικά ως δημοτικός σύμβουλος.

Ο Δημήτρης Δημόπουλος: 

messiniapress-dimitris

Η θέση του δήμου Καλαμάτας

Στο ίδιο μήκος κύματος, των «χαμηλών τόνων» κινείται και η δημοτική αρχή. Σύμφωνα με διαρροές δεν υπάρχει κανένα πολιτικό ή παραταξιακό ζήτημα. Υπογραμμίζεται ότι η παραίτηση έγινε για προσωπικούς λόγους και διευκρινίζεται ότι ο κ. Δημόπουλος θα επανέλθει στα καθήκοντά του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ