Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σφοδρή επίθεση του Αλ. Χαρίτση στη Νέα Δημοκρατία για το Σκοπιανό

«Στροφή προς την ακροδεξιά» καταλογίζει ο Μεσσήνιος πολιτικός και χαρακτηρίζει τη στάση της Νέας Δημοκρατίας για το Σκοπιανό «τραγική». Η αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά και η πρόβλεψη ότι «δεν θα του βγει σε καλό του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Μπορεί το μεσημέρι της Παρασκευής, στο μεσημεριανό γεύμα που παρέθεσε ο δήμος Καλαμάτας, ο Αλέξης Χαρίτσης να συνομίλησε αρκετή ώρα, σε χαλαρό ύφος, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε ικανή αιτία να αποτρέψει τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας, από το να του ασκήσει δριμεία κριτική στη ΝΔ για το Σκοπιανό το απόγευμα της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικής πίτας του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας.

messiniapress-xar1

«Τραγική και επικίνδυνη πολιτική»

Ο κ. Χαρίτσης χαρακτήρισε τη θέση της ΝΔ έναντι του Σκοπιανού ζητήματος «τραγική» και «επικίνδυνη» και προσέθεσε ότι το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει ακροδεξιά στροφή. «Σύρεται πίσω από ακροδεξιές αντιλήψεις» και «δυναμιτίζει το συμφέρον της χώρας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρίτσης.

Ο Σαμαράς και ο Μητσοτάκης

Ο κ. Χαρίτσης υπενθύμισε ότι αντίστοιχη στροφή προς την ακροδεξιά επιχείρησε και ο πρώην αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, κατά την περίοδο του 2012 οπότε και «προσπάθησε να απορροφήσει τη ρητορεία της Χρυσής Αυγής».

Συνεχίζοντας την αιχμηρή του κριτική ο κ. Χαρίτσης προσέθεσε ότι η πολιτική μετατόπιση της Νέας Δημοκρατίας προς την ακροδεξιά και οι τακτικές Σαμαρά «δεν θα βγουν σε καλό στον κ. Μητσοτάκη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ