Χιμένεθ σε παίκτες: Πρέπει να σεβαστούμε τον Ολυμπιακό

Σε κλίμα ρεβάνς Κυπέλλου θέλουν να επιστρέψουν στην ΑΕΚ και να αφήσουν πίσω τη νίκη στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτό φαντάζει δύσκολο, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε το «διπλό», αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του είναι… αναγκασμένοι να προσγειώσουν τους παίκτες, καθώς αύριο (19:30) κρίνεται ακόμη ένας τίτλος.

Στη χθεσινή του ομιλία προς τους «κιτρινόμαυρους» ο Ανδαλουσιανός τεχνικός τόνισε στους ποδοσφαιριστές του: «Τώρα γυρίζουμε σελίδα. Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε χαρούμενοι, αλλά ο αντίπαλος δεν είναι, θέλει να βγάλει αντίδραση. Πρέπει να σεβαστούμε τον Ολυμπιακό».

Για να συμπληρώσει: «Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα συναισθήματά μας, να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και να κοιτάξουμε πώς θα είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι της Τετάρτης για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο κόσμος μας θέλει τη νίκη και μας το έδειξε μετά το παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε γι’ αυτούς».

Άλλωστε, το 0-0 του πρώτου ματς μόνο αποτέλεσμα που δίνει πλεονέκτημα δεν είναι για την Ένωση, καθώς σε οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ οι «ερυθρόλευκοι» είναι εκείνοι που προκρίνονται.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καραμπόλα 100 αυτοκινήτων στις ΗΠΑ (video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αγοράζουν εξοχικά 3.000.000 ευρώ στη Μεσσηνία (φωτο)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ