Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στη δικαιοσύνη προσέφυγαν εργαζόμενοι της Ένωσης Μεσσηνίας για οφειλές δεδουλευμένων

Στη δικαιοσύνη έχουν προσφύγει εργαζόμενοι της Ένωσης Μεσσηνίας, προκειμένου να διασφαλίσουν τους μισθούς τους. Τις επόμενες μέρες αναμένεται το πόρισμα της Επιθεώρησης Εργασίας. Τα στελέχη της Ένωσης …ξέχασαν να καλέσουν το messiniapress σε συνέντευξη τύπου για το ζήτημα. 

Νέες διαστάσεις λαμβάνει το ζήτημα των οφειλών της Ένωσης Μεσσηνίας προς τους δεκάδες εργαζόμενους της. Σύμφωνα με πληροφορίες του messiniapress υπάλληλοι της Ένωσης πριν από λίγες μέρες προσέφυγαν στη δικαιοσύνη ζητώντας τα δεδουλευμένα τους. Μάλιστα, η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί τις επόμενες ημέρες από το αρμόδιο δικαστήριο της Καλαμάτας.

Το πόρισμα της Επιθεώρησης Εργασίας

Την ίδια στιγμή με ενδιαφέρον αναμένεται και το πόρισμα της Επιθεώρησης Εργασίας. Όπως έχει ήδη αποκαλύψει το messiniapress τις προηγούμενες μέρες κλιμάκιο της εν λόγω υπηρεσίας έκανε έλεγχο στα γραφεία της Ένωσης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν παραβάσεις της νομοθεσίας. Το σχετικό πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Τα ρεπορτάζ του messiniapress και η συνέντευξη

Εν τω μεταξύ το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος της Ένωσης Μεσσηνίας, Κώστας Κατσούλης, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Κατά …σύμπτωση ο κ. Κατσούλης και τα στελέχη της Ένωσης …ξέχασαν να καλέσουν το messiniapress, το μέσο που αποκάλυψε το ζήτημα των απλήρωτων εργαζόμενων. Έτσι δεν υπήρξε η δυνατότητα να ερωτηθεί ο κ. Κατσούλης για την προσφυγή των εργαζομένων στη δικαιοσύνη, ενώ ο ίδιος δεν είπε ούτε μια λέξη για την εξέλιξη αυτή. Εικάζουμε ότι την επόμενη φορά, που ο κ. Πρόεδρος της Ένωσης θα παραχωρήσει συνέντευξη, θα καλέσει, ως έχει υποχρέωση, όλα τα ΜΜΕ του Νομού. Εικάζουμε, επίσης, ότι τα στελέχη της Ένωσης, τα οποία γνωρίζουν καλά την ύπαρξη του messiniapress από τις πολιτικές τους δραστηριότητες, θα ενημερώσουν τον κ. Πρόεδρο για το σημερινό ατόπημά του. Όπως και να έχει, ανεξάρτητα από τις μεθοδεύσεις των στελεχών της Ένωσης, το messiniapress θα συνεχίσει το ρεπορτάζ για όλα τα θέματα που αφορούν το μεγαλύτερο αγροτικό συνεταιρισμό της Μεσσηνίας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ