Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνέντευξη του «mr. Novartis»: Τι λέει για τη συνάντησή του με τον Σαμαρά στο Μαξίμου

Συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής και στον Τάσο Τέλογλου παραχώρησε ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής, πρώην αντιπρόεδρος της εν λόγω φαρμακευτικής.

Ο κ. Φρουζής υποστηρίζει ότι δεν διακίνησε μαύρο χρήμα ενώ αναφέρει ότι κάποιους από τους πολίτικους δεν τους έχει συναντήσει ποτέ. Για το αν έχει συναντηθεί με τον κ. Σαμαρά δηλώνει: «Συνάντησα τον κ. Σαμαρά μία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και υπό την ιδιότητά μου του πρόεδρου του ΣΦΕΕ. Ήταν μια ολιγόλεπτη συνάντηση με θέμα τις οφειλές του Δημοσίου προς τις φαρμακευτικές, ελληνικές και πολυεθνικές».
Στη συνέντευξή του ο κ. Φρουζής υποστηρίζει ότι το  project Harvard δεν αποτέλεσε προσπάθεια επηρεασμού αξιωματούχων που αποφάσιζαν για το φάρμακο, αλλά εκπονήθηκε με πρωτοβουλία της μητρικής Novartis για τη συνεργασία όλων των φορέων της υγείας για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών εν μέσω κρίσης.
Ο κ. Φρουζής κλείνοντας υποστηρίζει ότι δεν έχει κληθεί να καταθέσει και ότι αν είχε κληθεί, θα είχε διαφωτίσει πολλές πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης.

Πηγή:iefimerida.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ