Συνέντευξη του “mr. Novartis”: Τι λέει για τη συνάντησή του με τον Σαμαρά στο Μαξίμου

10 Φεβρουαρίου 2018

Συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής και στον Τάσο Τέλογλου παραχώρησε ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής, πρώην αντιπρόεδρος της εν λόγω φαρμακευτικής.

Ο κ. Φρουζής υποστηρίζει ότι δεν διακίνησε μαύρο χρήμα ενώ αναφέρει ότι κάποιους από τους πολίτικους δεν τους έχει συναντήσει ποτέ. Για το αν έχει συναντηθεί με τον κ. Σαμαρά δηλώνει: “Συνάντησα τον κ. Σαμαρά μία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και υπό την ιδιότητά μου του πρόεδρου του ΣΦΕΕ. Ήταν μια ολιγόλεπτη συνάντηση με θέμα τις οφειλές του Δημοσίου προς τις φαρμακευτικές, ελληνικές και πολυεθνικές».
Στη συνέντευξή του ο κ. Φρουζής υποστηρίζει ότι το  project Harvard δεν αποτέλεσε προσπάθεια επηρεασμού αξιωματούχων που αποφάσιζαν για το φάρμακο, αλλά εκπονήθηκε με πρωτοβουλία της μητρικής Novartis για τη συνεργασία όλων των φορέων της υγείας για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών εν μέσω κρίσης.
Ο κ. Φρουζής κλείνοντας υποστηρίζει ότι δεν έχει κληθεί να καταθέσει και ότι αν είχε κληθεί, θα είχε διαφωτίσει πολλές πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης.

Πηγή:iefimerida.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

11 Φεβρουαρίου: Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Διεγράφη ο Ευ. Αντώναρος από τη Νέα Δημοκρατία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης