Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κίνημα Αλλαγής: Διαβουλεύσεις για το ψηφοδέλτιο του Νομού Μεσσηνίας

Διεργασίες για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία. Για έκπληξη «πρώτου μεγέθους» μιλούν στελέχη του κόμματος. Διαρροές από την Αθήνα για συγκεκριμένα ονόματα. 

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διεργασίες που αφορούν στην συγκρότηση του βουλευτικού ψηφοδελτίου του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία.

Η έκπληξη

Σύμφωνα με στελέχη του νέου φορέα, για το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας στο τραπέζι έχει πέσει ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα του χώρου. Το συγκεκριμένο πρόσωπο συνδέεται με τον Νομό, ωστόσο, όσοι γνωρίζουν το όνομά του αποφεύγουν να το αποκαλύψουν. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι αν το συγκεκριμένο πρόσωπο ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας αυτομάτως θα είναι ο άτυπος επικεφαλής του, καθώς η δυναμική του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, ενώ θα συσπειρώσει και σημαντικές δυνάμεις του χώρου. 

Οι διαρροές από την Αθήνα

Την ίδια στιγμή διαρροές για τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής «έρχονται» και από την Αθήνα. Οι συγκεκριμένες διαρροές, μάλιστα, έχουν αναπαραχθεί από κεντρικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, δημοσίευμά της «Εφημερίδα των Συντακτών» εμφανίζει ως πιθανό υποψήφιο τον Δημήτρη Δρούτσα, πρώην υπουργό εξωτερικών στην κυβέρνηση Παπανδρέου. Ο κ. Δρούτσας ήταν υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και με το ΚΙΔΗΣΟ το 2015 και έλκει την καταγωγή του από τον Μελιγαλά. Το δεύτερο όνομα που έχει δοθεί ως διαρροή από την Αθήνα είναι αυτό του Μενέλαου Γερονικολού, ο οποίος επίσης ήταν υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με το ΚΙΔΗΣΟ το 2015. Η αναφορά στο όνομα του κ. Γερονικολού έγινε πρόσφατα σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ