Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κομμουνιστής υπουργός «ψάχνει» δεξιό υποψήφιο δήμαρχο στο νομό Μεσσηνίας

Ερωτηματικά προκαλεί η συνάντηση πρωτοκλασάτου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αυτοπροσδιορίζεται ως κομμουνιστής, με στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να «μαγειρευτεί» υποψηφιότητα σε μεγάλο δήμο της Μεσσηνίας.

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία πρωτοκλασάτου στελέχους του κυβερνώντος κόμματος να προσεγγίσει στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, προκειμένου να βρουν …κοινή γραμμή εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το συγκεκριμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Μεσσηνία, συναντήθηκε με το συγκεκριμένο πρόσωπο και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Η συνάντηση έγινε προσπάθεια να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς οι συμμετέχοντες γνώριζαν ότι θα προκληθούν αντιδράσεις.

Από τον Σαμαρά στον Καραμανλή

Το πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε το πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταγεγραμμένη διαδρομή στη Νέα Δημοκρατία, καθώς υπήρξε στέλεχος πρώτης γραμμής δεξιάς αυτοδιοικητικής παράταξης. Μάλιστα, το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας έχει περάσει από το μπλοκ Σαμαρά, ενώ τώρα δηλώνει ότι βρίσκεται κοντά στον Κώστα Καραμανλή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρόσωπό κρατά ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και με το δεξιό συνδυασμό της περιοχής του, καθώς εμφανίζεται να διαπραγματεύεται ακόμα και την επανένταξή του σε αυτόν!

Ο μεσολαβητής

Την πρωτοβουλία για το ραντεβού των δύο ανδρών, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν το παρασκήνιο, την ανέλαβε αυτοδιοικητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο συνδέεται έμμεσα με το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, την εποχή που το ΠΑΣΟΚ διατηρούσε σημαντικές δυνάμεις στην περιοχή. Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ξέρουν ότι η σύνδεση έρχεται από παλιά και σχετίζεται με «σκοτεινά» ζητήματα συγκεκριμένου δήμου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ