Δήμος Καλαμάτας: Συμβάσεις για ασφαλτοστρώσεις και κατασκευή πεζοδρομίων

/

Δύο συμβάσεις που αφορούν στην κατασκευή πεζοδρομίων, του νέου ποδηλατόδρομου και ασφαλτοστρώσεις υπέγραψε ο δήμαρχος Καλαμάτας με τους ανάδοχους των εν λόγω έργων.

Συγκεκριμένα η πρώτη σύμβαση αφορά την πραγματοποίηση του έργου “Κατασκευή πεζοδρομίων, ρειθροκρασπέδων κ.λπ. έτους 2016”. Ο προϋπολογισμός μελέτης ήταν 150.000 ευρώ με το ΦΠΑ και η ανάδοχος εταιρεία Αφοί Παναγιωτόπουλοι ΟΕ προσέφερε έκπτωση 62,25%. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 150 ημέρες και, μέσω αυτού, θα ολοκληρωθεί ο ποδηλατόδρομος, παράλληλα στις σιδηροδρομικές γραμμές, μέχρι το νέο Δημαρχείο. Επίσης, θα κατασκευασθούν ρειθροκράσπεδα κ.ά. στην οδό Αθηνών.

Η δεύτερη σύμβαση αφορά την εκτέλεση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών ΔΕ Καλαμάτας». Ο προϋπολογισμός μελέτης ήταν 400.000 ευρώ με το ΦΠΑ και η έκπτωση της εργολαβίας 60,03%. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου ανέρχεται σε 120 ημέρες.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προχωράει η Πολεοδομική Μελέτη Ασπροχώματος: “Αγκάθι” ο υπολογισμός της εισφοράς σε χρήμα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναβάθμιση των υποδομών προσβασιμότητας των ΑμεΑ σε 4 σημεία της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για επέτειο 23ης Μαρτίου: Είμαι υπερήφανος για την συμβολή της πόλης μας στο Αγώνα του ’21 – Είμαι υπερήφανος και για τις προόδους του σύγχρονου Δήμου μας

Δήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 23ης Μαρτίου, έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.