Πάρκινγκ: “Αύξηση εσόδων” μετά την είσοδο ιδιώτη διαπιστώνει ο δήμος Καλαμάτας

/

Τη διαπίστωση ότι καταγράφεται αύξηση οχημάτων που κάνουν χρήση των δημοτικών πάρκινγκ και εντυπωσιακή αύξηση εσόδων κάνει ο δήμος Καλαμάτας, λίγες μέρες μετά την έναρξη της διαχείρισης από ιδιώτη.

messiniapress-park4

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας επισημαίνεται ότι “από την έναρξη λειτουργίας των πάρκινγκ από την ανάδοχο εταιρεία καταγράφεται αύξηση οχημάτων και εντυπωσιακή αύξηση εισπράξεων. Η πληρωμή της αναδόχου θα γίνεται – σε σημαντικό βαθμό – από την αύξηση των εισπράξεων”.

messiniapress-park1

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται αναφορά σε αριθμούς κάτι που αναμένεται να γίνει με τη συμπλήρωση του πρώτου μήνα λειτουργίας του πάρκινγκ από τον ιδιώτη, την 1η Μαρτίου.

messiniapress-park2

Υπενθυμίζεται ότι η διαχείριση και λειτουργία των σταθμών διαρκεί από Δευτέρα έως Παρασκευή (από 08:00 έως 21:00 και το Σάββατο από 08:00 έως 14:00), ενώ κατά τις υπόλοιπες ώρες και τις επίσημες αργίες, οι χώροι στάθμευσης τελούν υπό διαχείριση μέσω του αυτόματου συστήματος, αλλά χωρίς καταβολή οικονομικού ανταλλάγματος.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μήνυμα Τσίπρα στην Άγκυρα: Η θρασύτητα αποτελεί στάση δειλίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νικολάκου: Κορυφαίο ζήτημα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου το αεροδρόμιο της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ενίσχυση του Αεροδρομίου από τον δήμο Καλαμάτας – Επίσκεψη και συνάντηση του Θανάση Βασιλόπουλου με την Αερολιμενάρχη του «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος»

Το Διεθνές Αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» επισκέφθηκε την Πέμπτη (16/3) ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Ο