Ιδιωτικό …Θαύμα: 20% πάνω οι εισπράξεις στο πάρκινγκ της Καλαμάτας σε 15 ημέρες

/

Άνοδο της τάξεως του 20% έχουν παρουσιάσει οι εισπράξεις στο δημοτικό πάρκινγκ της Καλαμάτας, από την ημέρα (1η Φεβρουαρίου) που τη διαχείρισή του την έχει αναλάβει ιδιώτης. Την αποκάλυψη αυτή την έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, κατά τη διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου, σημειώνοντας ότι μεγάλο μέρος της αμοιβής του ιδιώτη θα προέλθει από την αύξηση των εισπράξεων.

Ωστόσο, εκείνο που μένει να απαντηθεί είναι το πως μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες ο ιδιώτης κατάφερε να αυξήσει τα έσοδα του πάρκινγκ κατά 20%. Το συγκεκριμένο ερώτημα φαίνεται ότι απασχολεί και τη δημοτική αρχή, καθώς ο κ. Νίκας ανέφερε ότι θα γίνει “έρευνα”, προκειμένου να εντοπιστούν οι λόγοι που δεν είχε επιτευχθεί κάτι ανάλογο όταν τα πάρκινγκ τα διαχειρίζονταν ο δήμος Καλαμάτας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πολεοδομική Μελέτη Ασπροχώματος: Συναίνεση των κατοίκων “βλέπει” ο δήμος Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ασταμάτητος ο Αλέξης Χαρίτσης: Πρωτιά της Ελλάδας και στο “πακέτο Γιούνκερ” με 2,1 δισ. ευρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ενίσχυση του Αεροδρομίου από τον δήμο Καλαμάτας – Επίσκεψη και συνάντηση του Θανάση Βασιλόπουλου με την Αερολιμενάρχη του «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος»

Το Διεθνές Αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» επισκέφθηκε την Πέμπτη (16/3) ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Ο