Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Μεσσηνίας: Αποφάσισαν αύξηση μισθών σε υπαλλήλους!

Την ώρα που οι εργαζόμενοι της Ένωσης Μεσσηνίας παραμένουν απλήρωτοι το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την αύξηση των μισθών συγκεκριμένων υπαλλήλων. Θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των εργαζομένων, οι οποίοι ζητούν επίσημη ενημέρωση. Αύριο το δικαστήριο για τη μη καταβολή μισθών.

Αντιδράσεις στις τάξεις των εργαζομένων έχει προκαλέσει η πληροφορία ότι κατά τη τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Μεσσηνίας συζητήθηκε θέμα που σχετίζεται με την αναπροσαρμογή των μισθών συγκεκριμένων υπαλλήλων. Η κίνηση του ΔΣ να συζητήσει ζήτημα που συνδέεται με τη μισθοδοσία προκαλεί εύλογες απορίες, καθώς έρχεται σε μια στιγμή που δεκάδες εργαζόμενοι παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι, ορισμένοι εξ’ αυτών έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη, ενώ έχει προηγηθεί και ο έλεγχος από την Επιθεώρηση Εργασίας.

Ζητούν ενημέρωση

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της Ένωσης ζητούν να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση από τη Διοίκηση για το εν λόγω ζήτημα. Συγκεκριμένα, ζητούν να αποσαφηνιστεί το αν τέθηκε ζήτημα αναπροσαρμογής μισθών στο Διοικητικό Συμβούλιο, αν υπήρξε σχετική απόφαση και αν υπήρξε σχετική γραπτή εισήγηση.

Ραντεβού στα δικαστήρια

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο (Τρίτη) εκδικάζεται προσφυγή εργαζομένων της Ένωσης στη δικαιοσύνη, οι οποίοι ζητούν τα δεδουλευμένα τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ