Βολές Κοζομπόλη κατά Σαμαρά και Νέας Δημοκρατίας για το σκάνδαλο της Novartis

/

Βολές εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού και νυν βουλευτή Μεσσηνίας, Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε η βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Κοζομπόλη, με αφορμή το σκάνδαλο Novartis. Η κα Κοζομπόλη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”, ως μέλος και γραμματέας της προανακριτικής επιτροπής, χαρακτήρισε πρωτοφανή τη μήνυση που έχει καταθέσει ο κ. Σαμαράς, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε υποκρύπτει στοιχεία εκφοβισμού.

Η κα Κοζομπόλη, επίσης, αναφέρθηκε στην απόφαση της Επιτροπής να μην υπάρχει δημοσιότητα σημειώνοντας ότι έτσι διευκολύνεται η παράλληλη ανακριτική διαδικασία που εξελίσσεται, ενώ απάντησε και στο ζήτημα, που θέτει η πλευρά της ΝΔ, αναφορικά με τη δυνατότητα κατάθεσης των προστατευόμενων μαρτύρων στην Επιτροπή. Η κα Κοζομπόλη χαρακτήρισε το αίτημα υποκριτικό, καθώς οι διαδικασίες για τους προστατευόμενους μάρτυρες είναι σαφώς καθορισμένες από το υπάρχον νομικό πλαίσιο, το οποίο έχει ψηφίσει και η ΝΔ. Τέλος η βουλευτής Μεσσηνίας άφησε αιχμές κατά της ΝΔ για το αίτημα της για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τον Π. Κουρουμπλή τονίζοντας ότι αναδεικνύεται η αντιφατικότητα του λόγου της ΝΔ, καθώς την ίδια στιγμή που χαρακτηρίζει “κουκουλοφόρους” τους προστατευόμενους μάρτυρες ζητά την σύσταση επιτροπής για τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ βασιζόμενη σε μια ανώνυμη καταγγελία.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γεννηματά εναντίον Χαρίτση για το ΕΣΠΑ: Αμφισβητεί τα στοιχειά και “βλέπει” μη αξιοποίηση”

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ακροδεξιά ρητορική στην “αυλή” του Π. Νίκα από αιρετούς του δήμου Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση Γερονικολού για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τρίπολη: «Παραμύθια Μητσοτάκη και υπουργών για τα έργα της Μεσσηνίας – Οι μόνοι που τον πιστεύουν είναι οι βουλευτές του»

Δήλωση, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Τρίπολη, έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας