Ποδόσφαιρο: Βολές του Πέτρου Κωνσταντινέα κατά των προέδρων των μεγάλων ΠΑΕ

/

Βέλη εναντίον των προέδρων των ΠΑΕ για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου εξαπέλυσε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνστατινέας. “Οι πρόεδροι δεν μπαίνουν από αγάπη στις ομάδες, αλλά για τις δουλειές τους” δήλωσε ο πρώην διεθνής διαιτητής. 

Στο ραδιόφωνο 247 μίλησε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας για τις ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σχολιάζοντας ο πρώην διεθνής διαιτητής τις εξελίξεις εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των προέδρων των ΠΑΕ σημειώνοντας ότι “οι πρόεδροι δεν μπαίνουν από αγάπη στις ομάδες, αλλά για τις δουλειές τους, να κινούν τις μάζες των φιλάθλων, να έχουν προστασία από τις μάζες και τώρα παίρνουν και τα μίντια”.

“Το πρόβλημα είναι δομικό στην Ελλάδα” είπε ο κ. Κωνσταντινέας και συνέχισε: “Το 2015 είχα κάνει 11 προτάσεις για συγκεκριμένα πράγματα στη δομή του ποδοσφαίρου. Πολλά έγιναν, κάποια θα γίνουν.Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κυριαρχείται από τους προέδρους. Πρώτα σηκώνει το πρωτάθλημα ο πρόεδρος και μετά οι ποδοσφαιριστές. Αυτό πρέπει ν’ αλλάξει. Για μένα το ποδόσφαιρο έτσι όπως είναι τώρα δεν έχει καμία δουλειά στο αθλητισμού, πρέπει να ελέγχεται από το υπουργείο ανάπτυξης. Οι πρόεδροι δεν μπαίνουν από αγάπη στις ομάδες, αλλά για τις δουλειές τους, να κινούν τις μάζες των φιλάθλων, να έχουν προστασία από τις μάζες και τώρα παίρνουν και τα μίντια. Το δομικό σύστημα εξαρτάται από τους προέδρους. Οι 4 πρόεδροι να καθίσουν, όχι μαζί γιατί αυτό δεν θα γίνει, και να σκεφτούν ότι σε λίγο καιρό το προϊόν τους θα είναι άχρηστο, αλλά δεν τους αφήνει ο εγωισμός. Έχουμε δει πολλά, από τον Βαρδινογιάννη, από μπράβους του Μητρόπουλου, ξύλο σε ασανσέρ και τώρα λυκοφιλίες Μαρινάκη – Αλαφούζου, πολιτικές σχέσεις Μελισσανίδη – Σαμαρά και τώρα το κουμπούρι του Σαββίδη.”

Στη συνέχεια ανέφερε: “Ρομαντισμός δεν υπάρχει πια! Παίζονται λεφτά και πρέπει το αρμόδιο κράτος να κρατήσει ίσα μέτρα και ίσα σταθμά. Οι τιμωρίες να είναι αυστηρές. Θα κλείσει το πρωτάθλημα… Εγώ είμαι υπέρ της πρόληψης, όπως και η παράταξή μου, κι όχι κατά της καταστολής.

Θέλαμε να φτιάξουμε έναν κύκλο προστασίας γύρω από το ποδόσφαιρο, αθλητές, δημοσιογράφους δεν μας ενδιαφέρουν οι πρόεδροι! Ποιοι φταίνε που δεν μπορούν οι οικογένειες να πάνε στο γήπεδο γιατί κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα;

Οι πρόεδροι ή το κράτος;.. Καμία κυβέρνηση στο παρελθόν δεν βγήκε στη FIFA και στην UEFA για να παρθούν σκληρές αποφάσεις. Κανείς δεν έτρεξε έξω, όλοι κώφευαν για τα συμφέροντα των προέδρων και τις ψήφους. Μην ξεχνάμε ότι κάποιοι έπαιρναν αδειοδοτήσεις στο παρελθόν σε μία νύχτα”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπουργείο Εσωτερικών: 1.300.000 ευρώ στους δήμους της Μεσσηνίας για παιδικές χαρές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χρηματοδότηση για τα γήπεδα της Καλαμάτας – Θετικές εξελίξεις για νέο κλειστό και κολυμβητήριο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: Η Γερμανία εθνικοποιεί τη Uniper, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ – Μόνη λύση η επανακρατικοποίηση της Επιχείρησης, το πλαφόν στα τιμολόγια και η φορολόγηση των υπερκερδών

Μόνη λύση η επακρατικοποίηση της ΔΕΗ, πλαφόν στα τιμολόγια και φορολόγηση των υπερκερδών» «Η γερμανική κυβέρνηση

Επίσκεψη του Μίλτου Χρυσομάλλη στο Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας: Παρέμβαση του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό

Με τη Διευθύντρια και τους διδάσκοντες του Ειδικού Σχολείου της Καλαμάτας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί