Απόλυτη κυριαρχία της ΤΕΜΕΣ στη Μεσσηνία – “Μπαίνει” και στη μαρίνα της Πύλου

/

Ως τον μοναδικό ενδιαφερόμενο για τη μαρίνα της Πύλου εμφανίζουν δημοσιεύματα και πληροφορίες τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο. Πλήρης η κυριαρχία του Μεσσήνιου επιχειρηματία στο Νομό, καθώς το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει η υλοποίηση νέων επενδύσεων. 

Ένας “παίκτης” φαίνεται ότι έχει απομείνει, ο οποίος ενδιαφέρεται για την ιδιωτικοποίηση της μαρίνας της Πύλου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας eurotoday.gr, αλλά και με πληροφορίες που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο μοναδικός επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για την συγκεκριμένη υποδομή είναι ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος. Συγκεκριμένα, σημειώνεται στο δημοσίευμα: “Για τις 24 Απριλίου έχει προγραμματιστεί η υποβολή προσφορών για τη μαρίνα Πύλου. Στο παιχνίδι για τη συγκεκριμένη μαρίνα φαίνεται πως έχει μείνει μόνο ένας υποψήφιος και συγκεκριμένα ο όμιλος Κωνσταντακόπουλου, ο οποίος ελέγχει το γειτονικό τουριστικό συγκρότημα Costa Navarino. Το τελευταίο αναπτύσσεται περαιτέρω με την προσθήκη πολυτελών παραθεριστικών κατοικιών και η μαρίνα θα λειτουργούσε συμπληρωματικά στη δραστηριότητά του”.

Οι επόμενες κινήσεις του επιχειρηματία

Ο σχεδιασμός του κ. Κωνσταντακόπουλου για επενδύσεις στην Πύλο δεν σταματά στη μαρίνα. Όπως έχει γίνει γνωστό το επόμενο χρονικό διάστημα η ΤΕΜΕΣ θα ξεκινήσει τα έργα για την κατασκευή νέων γηπέδων γκολφ, ενώ έχουν μπει στην τελική ευθεία και οι διαδικασίες που αφορούν στην κατασκευή δύο νέων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων στην περιοχή της Πύλου. Επίσης, τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν εξελίξεις και σε σχέση με την επένδυση στο Ριζόμυλο όπου προβλέπεται η κατασκευή μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας. Τέλος, το όνομα του κ. Κωνσταντακόπουλου εμπλέκεται και στο ζήτημα που αφορά την αναβάθμιση του αεροδρομίου της Καλαμάτας, η οποία θα γίνει μέσω ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα). Οι επενδύσεις αυτές, ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, αυτομάτως μετατρέπουν τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο σε απόλυτο κυρίαρχο της Μεσσηνίας, καθώς όλες οι μεγάλες και σημαντικές τουριστικές υποδομές του Νομού θα είναι στα χέρια του. 

 

 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

18 Απριλίου: Κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος ο Δημήτρης Καφαντάρης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κτηνοτροφικές μονάδες οι “ένοχοι” της ρύπανσης αρδευτικών καναλιών της δυτικής παραλίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ