“Θωράκιση” του νοσοκομείου Καλαμάτας με αυτόνομο τμήμα επειγόντων

19 Μαρτίου 2018

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας η απόφαση έγκρισης της προκήρυξης για την πρόσληψη 528 ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ. Αυτόνομο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Στη δημιουργία αυτόνομου Τμήματος Επειγόντωνς Περιστατικών θα οδηγήσουν οι προσλήψεις ιατρικού προσωπικού που ανακοινώθηκαν σήμερα από το υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με όσα γνωστοποιήθηκαν σήμερα οι εννέα, από τις συνολικά δέκα θέσεις που προβλέπονται για το νοσοκομείο της Καλαμάτας, θα καλύψουν τις ανάγκες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών δημιουργώντας ένα αυτόνομο ΤΕΠ, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε, με αποτέλεσμα το Τμήμα να καλύπτεται καθ΄όλη την διάρκεια του 24ώρου από μόνιμους ειδικευμένους ιατρούς. Με τον τρόπο αυτό δίνεται μία λύση σε ένα διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε το Νοσοκομείο της Καλαμάτας και θωρακίζεται περαιτέρω η λειτουργία του. Σημειώνεται ότι μια πρόσληψη ανακοινώθηκε και για το νοσοκομείο της Κυπαρισσίας (Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας). 

Αναλυτικά οι προσλήψεις στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας: 

messiniapress-nosokomeio

 

 

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βέτο της Ελλάδας στις Βρυξέλλες για τις επιδοτήσεις και τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γιαννακοπούλου και Γερονικολός “παίζουν” για την Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης