Σκουπίδια Πελοποννήσου: Ικανοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Βλάση και το χειροκρότημα Σαμαρά

/

Ικανοποίηση επικρατεί στο εσωτερικό της κυβέρνησης από τις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Βλάση, ο οποίος σε προεκλογική του συγκέντρωση απένειμε τα εύσημα στην κυβέρνηση για τις αλλαγές που έκανε στη σύμβαση για την κεντρική διαχείριση των σκουπιδιών της Πελοποννήσου.

Ο κ. Βλάσης δήλωσε ότι η πρόταση που ανακοινώθηκε για το έργο είναι βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη, η οποία  πρέπει να σημειώσουμε ότι είχε γίνει επί ημερών της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Βλάσης, παρότι επιχείρησε να εμφανίσει τις αλλαγές που πέτυχε η κυβέρνηση ως αποτέλεσμα της ερώτησης που κατέθεσαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πριν από λίγους μήνες μάλλον δεν κατάφερε να πείσει περί αυτού ούτε τον ίδιο του τον εαυτό. Αυτό γιατί η προηγούμενη σύμβαση είχε τις “ευλογίες” της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, “ευλογίες” οι οποίες σφραγίστηκαν με την παρουσία και τα πανηγύρια πλήθους υπουργών της κυβέρνησης Σαμαρά το 2013 στην Τρίπολη για τη ΣΔΙΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η πιο πάνω αλήθεια προκύπτει και από πρόσφατη ομιλία του βουλευτή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ενός πρώην εταίρου της κυβέρνησης Σαμαρά, ο οποίος κατά τη συζήτηση του ν/σ «Ρυθμίσεις θεμάτων μεταφορών και άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στην Ολομέλεια της Βουλής σημείωσε λέγοντας την πλήρη αλήθεια: “Σε εκδήλωση που έγινε στην Τρίπολη στις 3/7/2013, ύστερα από διαγωνισμό που προηγήθηκε για το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ στον οποίο η εταιρεία «ΤΕΡΝΑ» αναδείχτηκε ως μειοδότης, παρευρέθηκαν οι κ. Μανιάτης, Χατζηδάκης, Μηταράκης και στην ομιλία του ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο το οποίο πρέπει να προχωρήσει”.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί ικανοποίηση και από το γεγονός ότι τις παραδοχές του κ. Βλάση υπέρ της κυβέρνησης της χειροκρότησε και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς (φωτο), ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Αρκα βουλευτή.

 

 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναδίπλωση της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας για τις υποκλοπές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παράσταση πολιτικής αγωγής κατέθεσε η Ελένη Αλειφέρη για τις υποκλοπές στο γραφείο της

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Βορίδης: Oι εκλογές θα γίνουν με τους νέους εκλογικούς καταλόγους – «Αγωνία» στη Μεσσηνία για το ενδεχόμενο μείωσης των βουλευτικών εδρών – Τι λένε οι πληροφορίες

Απολύτως ξεκάθαρος, σχετικά με τα πληθυσμιακά δεδομένα που θα αποτελέσουν τη βάση για τις ερχόμενες βουλευτικές