Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δήμος Πύλου – Νέστορος: «Μπλόκο» σε εθελοντές που καθάριζαν την παραλία της Γιάλοβας

Τραγελαφικές καταστάσεις εξακολουθούν να συμβαίνουν στο δήμο Πύλου – Νέστορος, καθώς σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν κάτοικοι της Γιάλοβας η δημοτική αρχή «μπλόκαρε» την προσπάθειά τους να καθαρίσουν την παραλία της περιοχής εν όψει Πάσχα!

Συγκεκριμένα, κάτοικοι και καταστηματάρχες επιχείρησαν να καθαρίσουν την παραλία, καθώς όπως σημειώνουν μέχρι σήμερα η δημοτική αρχή δεν έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού, οι οποίοι αφού πήραν τα στοιχεία από τους … σεσημασμένους εγκληματίες απαίτησαν να σταματήσει ο καθαρισμός. Η φήμη που λέει ότι η αντίδραση της δημοτικής αρχής προήλθε από το γεγονός ότι για τον καθαρισμό είχε διαθέσει δωρεάν μηχανήματα ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, Ηλίας Κανάκης, είναι εντελώς ανυπόστατη, καθώς η δημοτική αρχή του κ. Καφαντάρη είναι γνωστό ότι δεν καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους.

Σημειώνεται, προκειμένου κάποιος να έχει πλήρη εικόνα, ότι η παραλία της Γιάλοβας συγκεντρώνει τόνους φύκια και αν δεν καθαριστεί όχι μόνο δεν αποτελεί σημείο θετικής αναφοράς, αλλά μάλλον δυσφημίζει την περιοχή. Αυτό το γνωρίζει καλά η δημοτική αρχή του κ. Καφαντάρη, η οποία είχε προγραμματίσει τον καθαρισμό της για τη Δευτέρα του Πάσχα…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ