Καλαμάτα: Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την περιφορά των Επιταφίων (το πρόγραμμα)

/

Στην Καλαμάτα και την περιοχή της, θα γίνει περιφορά των Επιταφίων το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, ενώ τον Επιτάφιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού της Υπαπαντής του Χριστού θα συνοδεύσει η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας. Η έξοδος του Επιταφίου της Υπαπαντής θα πραγματοποιηθεί στις 21.15.
Για την περιφορά του Επιταφίου της Υπαπαντής, απαγορεύεται τη Μεγάλη Παρασκευή και μέχρι πέρατος της περιφοράς η στάθμευση οχημάτων από τις 16.00 και η κυκλοφορία οχημάτων από τις 20.00 στους εξής δρόμους: Υπαπαντής – 23ης Μαρτίου – Αριστομένους – Π. Καίσαρη – Φαρών – Φάριος.

Σημειώνεται ότι για τέταρτη φορά φέτος, μετά την ακολουθία του Επιταφίου και κατά τη διάρκεια της περιφοράς τους, θα συναντηθούν οι Επιτάφιοι των Ιερών Ναών Αναστάσεως του Χριστού παραλίας, Αναλήψεως του Χριστού παραλίας και Αγίας Βαρβάρας Καλαμάτας, στη κεντρική προβλήτα του λιμανιού, επί της οδού Ναυαρίνου. Οι Επιτάφιοι θα ανέλθουν σε εξέδρα, όπου και θα αναπεμφθεί δέηση υπέρ υγείας και ενισχύσεως των πιστών και θα ψαλλεί μέρος των Εγκωμίων.

 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: 800.000 ευρώ για την αναβάθμιση σχολικών μονάδων (αναλυτικά τα έργα)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανήμερα του Πάσχα στις 20:00: 120 σαϊτολόγοι προετοιμάζονται για τον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ