Από χορηγό η διαμόρφωση του πάρκου στο Πανελλήνιο – Ξεκινάει τις επόμενες ημέρες το έργο

/

Εγκρίθηκε η μελέτη του Δήμου Καλαμάτας που αφορά στη διαμόρφωση πάρκου νότια του “Πανελληνίου”. Η χρηματοδότηση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, πραγματοποίησης των παρεμβάσεων θα γίνει από χορηγό, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα τη γρήγορη κατασκευή του έργου (μέχρι τέλος Μαΐου), χωρίς την εμπλοκή που δημιουργεί η γραφειοκρατία.

Την Τετάρτη το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή και του αναδόχου για την κατασκευή του έργου, η οποία θα ξεκινήσει εντός αυτής της εβδομάδας.
Κατά τη μελέτη, περιορίζεται δραστικά και οριοθετείται ο χώρος που δίδεται στα δύο καταστήματα για εκμετάλλευση. Θα υπάρξουν ηλεκτροφωτισμός σε όλη την έκταση, καθαίρεση παράνομων κατασκευών, παγκάκια και διαμόρφωση με κυβόλιθους ενός διαδρόμου τριών μέτρων, νότια του «Πανελληνίου», με όδευση ανατολική και βόρεια μέχρι το περίπτερο της οδού Ναυαρίνου, στην είσοδο του πάρκινγκ. Στο διάδρομο θα καθαιρεθούν οι κάθε είδους κατασκευές και, επίσης, αυτός θα φωτιστεί.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ηλίας Κανάκης: 3.000.000 ευρώ δάνειο για την προεκλογική καμπάνια του Δ. Καφαντάρη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ηλεκτροκίνητα λεωφορεία για την αστική συγκοινωνία ζητάει από τη ΔΕΗ ο Δήμος Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

750 μαθητές εκτός των ΚΔΑΠ του δήμου Καλαμάτας – «Κόπηκαν» 2 στους 3 παρότι είχαν πλήρη φάκελο – Στην αναμονή για επιπλέον χρηματοδότηση ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες

Στοιχεία που σχετίζονται με τους δικαιούχους των voucher για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του δήμου Καλαμάτας