Κίνημα Αλλαγής: Έως το τέλος Ιουνίου οι νέες Νομαρχιακές – Αλλάζουν τα πάντα στη Μεσσηνία

/

Ως το τέλος Ιουνίου, θα συγκροτηθούν με ευθύνη του Γραμματέα της Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής, της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής οι Νομαρχιακές Επιτροπές και οι Δημοτικές Οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα. Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της νέας Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, όπου και ξεκαθαρίστηκε ότι της συγκρότησης θα προηγούνται ανοιχτές ολομέλειες σε Νομαρχιακό και Δημοτικό επίπεδο σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η νέα Νομαρχιακή του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία θα αποτελείται από πρόσωπα ικανά να ανταποκριθούν στον ενωτικό τους ρόλο, και όχι από πρόσωπα που μέχρι σήμερα λειτουργούν με γνώμονα την εξυπηρέτηση προσωπικών τους πολιτικών συμφερόντων.

 

Φωτογραφία: Ο νέος γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος θα αναλάβει την ευθύνη ανασυγκρότησης των νομαρχιακών και δημοτικών οργανώσεων.  

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλέξης Χαρίτσης: Βασικό ζητούμενο η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Κλεισθένης αναθεωρεί τον Καλλικράτη και αλλάζει τα πάντα σε δήμους και περιφέρειες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Βορίδης: Oι εκλογές θα γίνουν με τους νέους εκλογικούς καταλόγους – «Αγωνία» στη Μεσσηνία για το ενδεχόμενο μείωσης των βουλευτικών εδρών – Τι λένε οι πληροφορίες

Απολύτως ξεκάθαρος, σχετικά με τα πληθυσμιακά δεδομένα που θα αποτελέσουν τη βάση για τις ερχόμενες βουλευτικές