“Έρχεται” στη δημοσιότητα το πόρισμα για τον “κοριό” της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας

/

Θέμα ημερών η δημοσιοποίηση του πορίσματος των αρχών για τον “κοριό” που βρέθηκε στον υπολογιστή της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας. Στο φως της δημοσιότητας στοιχεία και από τη δικογραφία της υπόθεσης.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα των αρχών, σχετικά με το εύρημα που βρέθηκε στον υπολογιστή της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το πόρισμα επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις και τις αναφορές όλων εκείνων, μεταξύ αυτών και του κ. Τατούλη, ο οποίοι έχουν μιλήσει για μηχανισμό παρωχημένης τεχνολογίας, για μηχανισμό που δεν είχε τη δυνατότητα να καταγράφει συνομιλίες.

Η δικογραφία

Την ίδια στιγμή ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν πληροφορίες από τη δικογραφία, η οποία έχει συνταχθεί αμέσως μετά την καταγγελία που έγινε στον Εισαγγελέα. Τα στοιχεία της δικογραφίας έχουν και αυτά ενδιαφέρον, κυρίως γιατί θα αναδειχθούν οι ισχυρισμοί και οι εκτιμήσεις της πλευράς της κας αντιπεριφερειάρχη, η οποία έχει αναφέρει ότι έχει καταθέσει συγκεκριμένα στοιχεία. Ωστόσο, πέρα από τους ισχυρισμούς κάθε προσώπου και τις όποιες απόψεις του, είναι σαφές ότι εκείνο που θα παίξει το σημαντικότερο ρόλο στην πορεία της υπόθεσης είναι το τεκμηριωμένο πόρισμα των αρχών, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο και την αξιολόγηση των ευρημάτων που εντοπίστηκαν.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνάντηση Κουβέλη – Νίκα: Επιμένει ο δήμαρχος στη στρατιωτική χρήση του στρατοπέδου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυβέρνηση: 3.500.000 ευρώ στη Μεσσηνία για την υλοποίηση σημαντικών έργων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ